IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Globetrotter
post May 13 2009, 10:16 AM
Post #581

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

A, da exact asta am vrut si eu sa zic, dar am uitat. Ce tare ca fiecare persoana parca se ia de cine ii joaca rolul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 13 2009, 10:39 AM
Post #582

Musafir

Wott??!! Unde am sarit sa o scot pe Book? Am spus numai ca nu si-a exprimat nici o parere despre nimeni .. si nu am cum sa imi fac o idee despre ea. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) In momentul asta Book ar putea fi cu absolut oricine mai putin cu tine sau cu Roxi, ca voi v-ati exprimat banuieli referitoare la ea, na .. rezulta o gramada de perechi suspecte... mai astept pareri.

Vaz ca se cam contureaza ce spuneam. Cum cineva te banuie, Angel, cum te intorci ca o furtuna impotriva lui. Dar in ce panica ai intrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Incep sa ma cam hotarasc pe cine sa votez.

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 10:42 AM
Post #583

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu o sa fiu plecata, ma intorc pe la 5-6. Asta ca sa nu ma votati k "de ce nu spun nimic". (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 10:43 AM
Post #584

Musafir

Pe Book am banuit-o de inainte sa zica ceva despre mine. Faci o mare greseala, asta in caz ca esti cetatean (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si Book nu si-a exprimat nici o opinie, dar tot tragea de altii sa-si scrie intentiile,apoi sa se voteze... Asta nu spune nimic?

This post has been edited by rozy: May 13 2009, 10:44 AM

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 10:47 AM
Post #585

Musafir

Mie mi se pare ca Book abia a scris cate ceva. Imi e ca astea cu vechime vor sa profite de Book si sa o scoata tap ispasitor vazand'o ca pe veriga cea slaba. Poate gresesc. Oricum Scorpirescu ii cu ochiu pe voi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 11:31 AM
Post #586

Musafir

Pai in alea putine posturi pe care le-a scris Book, nu a facut decat sa intrebe pe altii daca nu voteaza,sau daca nu isi scriu intentiile. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Bine, atunci se pare ca eu iar ma agit si o iau in freza, si altii trag foloase (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 11:38 AM
Post #587

Musafir

Joci cam ciudat Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 11:42 AM
Post #588

Musafir

Sunt singura care joaca ceva se pare. Restul va invartiti in jurul cozii, si asteptati sa dea cineva din gura ca sa puteti opina si voi. Si Scorpi, si Kary ar trebui sa stie din proprie experienta cum si-au luat-o nevinovate fiind doar pentru ca vorbeau cel mai mult (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 11:51 AM
Post #589

Musafir

Adevarul este ca e cam aiurea cu 24 de ore o zi de mafia. Ca eu stiu ce inseamna tu sa joci tata ziua si altii sa apara cu doua trei fraze (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In plus mai ales la prima zi cand mergi mai mult pe instinct o lungim degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mie mi se pare ca tata lumea joaca dubios. Si nu stiu care cu motiv care nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post May 13 2009, 11:53 AM
Post #590

Musafir

Eu zic sa ramana ora de inchidere la 23, mai ales ca unii sunt la munca acum, unii vor fi la munca in curand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 12:38 AM