![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ochelaristo
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am inteles ca Roxi e cu picea dar parca e prea tacuta. Scorpirescu vre sa vada ce zice si Roxi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu nu prea stie cum sa se orienteze,mafiot fiind? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si Book la fel... Coincidenta?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iooooi da vi s'o pus pata rau pe Scorpirescu. Scorpirescu ametit ca nu stie spameru' si vre sa auda pe tata lumea ce zice. Nu sariti bre pe el ca ii cinstit.
Scorpirescu amarat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bre Scorpirscu amarat!
Roxi a zis deja! Io am pata pusa pe Book! Instinctul! Nu e cum zici tu ca stau pe margine si astept sa sar pe voi! Eu am zis ca o banuiesc pe Book! Si am mai zis ca obanuiesc cu Scorpi. Dar de catal nu sunt asa de sigura! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, la cum vorbesti dai de inteles ca esti politist si de Book esti sigura si acum astepti sa vezi cu cine ar mai putea face pereche.
Eu din cate observ cele mai acuzate pana acum au fost Book, Scorpi si Angel deci sunt sanse destul de mari ca macar doua dintre ele sa nu fie mafioate. Haideti sa ne gandim logic si sa nu ne pripim cu voturile da? Si sa se mai agite si altii nu iar eu si cu inca doua persoane ca de obicei. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi atunci gaseste'i alta pereche lu Book ca io nu mi's (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va condamnati la moartea degeaba (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
O sa ma uit in urma sa vaz cine ii poate face pereche lu' Book... Cu Rozy? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu plec la munci, ne vedem la 9 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu-s politist bre! Intuitia zice asta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai da ce intuitie ai sa stai cu pata pusa numa pe Book (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 05:41 PM |
|