IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Teocris
post May 13 2009, 02:35 PM
Post #611

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hai cu mesajul neamule ca vine seara si va sterg pe toate (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Pana una alta, vad ca se contureaza ceva speculatii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 13 2009, 02:40 PM
Post #612

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai da prima data, nu poti sa te bazezi decat pe intuitie, ca pe altceva nu ai pe ce! Nassu' meu imi zice Book boookk (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 03:31 PM
Post #613

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Mai fetelor acm nu va suparat pe mine dar am fost plecata la examen si v-am si spus ca o sa fiu plecata. Acum de ce ziceti ca nu zic nimic? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Angel ar trebui sa citesti mai bine. Tu zici ca eu nu am nici o opinie si astept sa zica altii, dar nu e asa. Mi-am exprimat opinia si daca posturile au fost putine asta este pentru ca aveam si treaba, dar in schimb am scris un post mai mare in care am argumentat ce si cum. Ma enerveaza ca nu cititi cu atentie si dupa aia afirmati tot felul de chestii. La fel si Rozy, ca cica stau pe margine, cand am spus foarte clar ca sunt plecata! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) In plus, ced ca sunt destule fete care au scris tot cat mine sau chiar mai putin.
Nu imi dau seama, ori sunteti mafioti si o faceti intentionat, ori sunteti oameni buni si nu sunteti atente (ceea ce ma calca pe nervi).
Si nu inteleg Roxi, chiar asa instinct bun ai, adica fara un motiv serios tu esti absolut sigura ca sunt eu si nu vrei sa mai auzi altceva. Daca esti om bun ar trebui sa te mai gandesti ca iar castiga mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
In orice caz mai ganditi-va macar. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 13 2009, 03:49 PM
Post #614

Musafir

Ei, Book, lasa nervii sub pat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ia mai bine si voteaza sau ceva. Tre sa ne legam si noi de ceva.. nu avem cum sa incep altfel banuielile.
Io nu prea cred ca esti mafiot, dar na .. normal ca ma pot insela crunt. Insa Angel tine cu tot dinadinsul sa ma 'oblige' sa te votez .. ca altfel iti dai seama brusc eu is mafiot la un loc cu tine. Tocmai de aia am si votat-o pentru ca treaba asta mi-a sunat mie cel mai aiurea.
Daca cineva spune 'intuitia mea imi spune x e mafiot' .. clar esti mafiot si vrei sa-l infunzi. daca spui 'io nu cred ca x ii mafiot' dooooahh... clar esti mafiot coleg cu el. Daca esti total ametit si toata lumea ti se pare suspecta .. heee, vrei sa te scoti si sa nu ne dam seama ca esti mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asta e .. ghicim si noi, ce sa facem (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Ma duc sa dansez pe manelele pe care le asculta buni. (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) as da zileeeee de la mineeee

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 03:59 PM
Post #615

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hai ca vad ca nu se inghesuie nimeni sa voteze, eu m-am tot gandit si am facut calcule care cu cine ar putea sa fie, si nu prea imi ies schemele. Insa comportamentul lui Roxana este mai mult decat ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa ca o sa trec peste intuitia initiala si peste numerele norocoase extrase de maica-mea si o sa votez Roxana .

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 04:03 PM
Post #616

Musafir

Io mi's Scorpirescu, catzal mic si necajit, uneori betivel si de cele mai multe ori simpaticel. Am un matizica mic si as vre sa am un cutzulica si mai mic care sa stea mai mereu cu putza la soare. Lu' Scorpirescu ii place tata ziua sa stea pe forum cu gagicile eLady ca se amuza si rade de aude tat orasu Cluj. Scorpirescu nu vre publicitate, nu vre sa corupa forumu', ii place aicea la eLady mai alesu cand Kalu ii da sfaturi montgnacu. Si cum sa conspire Scorpirescu impotriva eLadyiu cand aicea este mafiu unde el vre sa joace tata ziua. Scorpirescu baiet bunu care iubeste multu multu gasca eLady si nu vre deloc sa fie stersuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ioooi e greuceanu sa nimeresti spameru din prima dar Scorpirescu spera sa aiba nas bun si sa miroasa bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 04:07 PM
Post #617

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Voturile sunt pentru rol sau pentru persoana adevarata? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 04:10 PM
Post #618

Musafir

Teoria lu Scorpirescu este ca ori este Book cu Rozy ori Angel cu Roxi ori Roxi cu altcineva Si nu as exclude nici Rozy cu Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mare mi-ar fi mirarea daca ar fi Kary cu Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Greuceanu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Rolul cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 04:12 PM
Post #619

Musafir

Voturile sunt pentru rol, ca altfel iar ne incurcam de tot

+Quote Post
albinuza
post May 13 2009, 04:59 PM
Post #620

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kary, si de ce anume joc ciudat? Ai tu o idee mai buna pentru a incepe banuielile? Pe asta emrgi si tu! Mie nasu'imi spune ca e Book! Dar inca nu am votat.
Mi se pare ca joci mai ciudat tu! De unde nici nu eram in banuielile tale, ai ajuns sa ma votezi pe mine! Nu ai decat! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 05:48 PM