IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Globetrotter
post May 13 2009, 10:47 PM
Post #651

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ce vrajeala. Ai iesit repede la interval. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Credeai ca am murit. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 10:48 PM
Post #652

Musafir

Vrajeala, nevrajeala, vad ca duci userii de nas. Tu si Scorpi faceti o echipa buna se pare.

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 10:51 PM
Post #653

Bookaholic

Si ce convenabil, ati omorat-o pe Angel ca sa ma banuiasca lumea pe mine, ca ea a zis cand si-a schimbat votul ca parca vede c-o omor la noapte! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

Userii nu sunt asa fraieri sa le vinzi gogosi asa cum faci tu! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 10:52 PM
Post #654

Musafir

Dar ce strategie interesanta ati facut, ca sa-ti salvezi coechipiera. Se pare ca Roxana a avut nasul fin si noi am sarit pe ea aiurea.

Nu are sens sa mai ma contrazic cu tine, ci las userii cinstiti sa vada ce e de vazut. Tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa vand gogosi, nu lungesc povestea. Am spus ce am avut de spus.

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 11:09 PM
Post #655

Bookaholic

(IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Si cine era coechipiera mea, Roxi? Hai ca asta-i buna. Stai linistita ca nu te crede nimeni. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

Mai degraba ce nas am avut eu, ca te banuiam, dar n-am mai apucat sa te votez. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

A, da, de fapt te refereai la Scorpi. Ma intreb de ce nu zic celelalte fele nimic.
Cred ca mafioatei ii e frica sa nu se dea de gol. (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif)
Ma intreb cu cine esti, cu Rozy sau cu Kary? (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 13 2009, 11:12 PM
Post #656

Musafir

Tulai ... ca avem 2 politist brusc. Si de nici unul dintre ei eu nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No acum e acum, care ii ala bun. Daca ne luam dupa Lexi inseamna Book si Scorpi mafioti si Roxana matrasita nevinovata. Daca ne luam dupa Book inseamna Lexie mafiot cu Kary si Roxana iar nevinovata.
Mrgh, greu.

Tre sa ma uit in urma ...

This post has been edited by scorpirescu: May 13 2009, 11:15 PM

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 11:14 PM
Post #657

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce interesant
Deci trebuia sa imi urmez instincul initial si biletelele extrase de mama si sa o votez pe Scorpi macar. Pe book insa nu as fi banuit-o...hmmm.

Oricum, book, nice try ce sa zic, dar eu tare as crede-o pe Lexie tura asta.

Votez Scorpi

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 11:19 PM
Post #658

Bookaholic

Aha, asta asteptam. Deci tu erai a doua mafioata, cu Lexie. Si eu ma gandeam mai degraba la Rozy. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Cred ca e evident. Votez Lexie.
Sper sa-si dea seama Rozy de realitate si sa nu se lase pacalita de jocurile voastre. (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 13 2009, 11:26 PM
Post #659

Musafir

Mai, eu am tot citit si zau daca imi dau seama. O sa ma uit mai bine maine, promit.
Ce ii clar e una: doi mafioti in viata.

Pana una alta Scorpi ce spune? Sau se ascunde? Eu vaz ca ii online.

LE: Eu tind sa o cred pe Kary... Lexie nu prea avea motive sa riste o declaratie din asta. Book insa da, daca vroia sa-si scoata partenera proaspat descoperita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by scorpirescu: May 13 2009, 11:32 PM

+Quote Post
angeldust
post May 13 2009, 11:33 PM
Post #660

Musafir

Este chiar batator la ochi de evident Book ca e doar o incercare disperata de a-ti salva partenera (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:21 AM