![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce vrajeala. Ai iesit repede la interval. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Credeai ca am murit. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vrajeala, nevrajeala, vad ca duci userii de nas. Tu si Scorpi faceti o echipa buna se pare.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si ce convenabil, ati omorat-o pe Angel ca sa ma banuiasca lumea pe mine, ca ea a zis cand si-a schimbat votul ca parca vede c-o omor la noapte! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Userii nu sunt asa fraieri sa le vinzi gogosi asa cum faci tu! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar ce strategie interesanta ati facut, ca sa-ti salvezi coechipiera. Se pare ca Roxana a avut nasul fin si noi am sarit pe ea aiurea.
Nu are sens sa mai ma contrazic cu tine, ci las userii cinstiti sa vada ce e de vazut. Tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa vand gogosi, nu lungesc povestea. Am spus ce am avut de spus. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Si cine era coechipiera mea, Roxi? Hai ca asta-i buna. Stai linistita ca nu te crede nimeni. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Mai degraba ce nas am avut eu, ca te banuiam, dar n-am mai apucat sa te votez. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) A, da, de fapt te refereai la Scorpi. Ma intreb de ce nu zic celelalte fele nimic. Cred ca mafioatei ii e frica sa nu se dea de gol. (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) Ma intreb cu cine esti, cu Rozy sau cu Kary? (IMG:style_emoticons/default/cop.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tulai ... ca avem 2 politist brusc. Si de nici unul dintre ei eu nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No acum e acum, care ii ala bun. Daca ne luam dupa Lexi inseamna Book si Scorpi mafioti si Roxana matrasita nevinovata. Daca ne luam dupa Book inseamna Lexie mafiot cu Kary si Roxana iar nevinovata. Mrgh, greu. Tre sa ma uit in urma ... This post has been edited by scorpirescu: May 13 2009, 11:15 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce interesant
Deci trebuia sa imi urmez instincul initial si biletelele extrase de mama si sa o votez pe Scorpi macar. Pe book insa nu as fi banuit-o...hmmm. Oricum, book, nice try ce sa zic, dar eu tare as crede-o pe Lexie tura asta. Votez Scorpi |
|
|
![]()
|
|
Aha, asta asteptam. Deci tu erai a doua mafioata, cu Lexie. Si eu ma gandeam mai degraba la Rozy. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Cred ca e evident. Votez Lexie. Sper sa-si dea seama Rozy de realitate si sa nu se lase pacalita de jocurile voastre. (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu am tot citit si zau daca imi dau seama. O sa ma uit mai bine maine, promit.
Ce ii clar e una: doi mafioti in viata. Pana una alta Scorpi ce spune? Sau se ascunde? Eu vaz ca ii online. LE: Eu tind sa o cred pe Kary... Lexie nu prea avea motive sa riste o declaratie din asta. Book insa da, daca vroia sa-si scoata partenera proaspat descoperita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 13 2009, 11:32 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este chiar batator la ochi de evident Book ca e doar o incercare disperata de a-ti salva partenera (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 10:21 AM |
|