IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
scorpirescu
post May 13 2009, 11:37 PM
Post #661

Musafir

Ar mai trebui sa fie si un doctor, nu?
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 11:45 PM
Post #662

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Faceti o mare greseala dar nu mai am chef si nici timp sa mai argumentez. Maine am examen, ma duc sa ma culc. Scorpi parca a zis si ea noapte buna.
Ok, cum ziceti voi. Este chiar batator la ochi ca o sa castige iar mafiotii. Ma enervez degeaba. Daca as fi apucat sa o devotez pe Roxi era alta mancare de peste. Dar asa ma lupt cu morile de vant.
Doctorul probabil a murit daca nu zice nimic. Rozy, crezi ca eram asa de varza la jocul asta incat sa fac asa ceva? Daca eram mafiot crede-ma mai bine o lasam sa moara ca mai aveam o sansa, decat sa ma deconspir in halul asta.
Oricum, nu ma mai supar, asta e jocul de-l jucam.
O sa se vada adevarul la sfarsit.Si mafiotii o sa se bucure. (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif)
In fine. Noapte buna si vise placute. Roxi (IMG:style_emoticons/default/rip.gif) .

+Quote Post
Teocris
post May 14 2009, 07:21 AM
Post #663

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Gasca de politisti (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Este evident ca unul dintre useri minte. Dar care (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 08:18 AM
Post #664

Musafir

Book, nu prea are logica ce spui tu.. Normal ca nu iti lasi sa moara partenera mai ales ca si tu erai destul de vizata inca din prima tura.

Lexie nu avea chiar nici un motiv sa se declare asa deodata. Sau ma rog, nu inteleg asa o strategie. Si sincer nu e stilul lui Kary sa se declare politisti sau doctori careva din echipa ei cand e mafiot. La fel si Lexie.

Votez Scorpi.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 09:24 AM
Post #665

Musafir

Bai fratilor am aparut si ce vad? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Aoleu stai sa-mi revin...

Sunt doctor si Lexie minte de ingheata apele. Cum naiba sa fiu mafiot cand sunt doctor???????

Deci sa o credeti pe Book si lasati'ma sa citesc bine sa vad cu cine poate fi Lexie...

Care va simtiti cetateni nu faceti vreo greseala!!!

Nu pot sa cred. Lexie chiar nu ma asteptam sa apelezi la asa ceva, fie el si un joc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ai ales sa faci din mine mafiot...

Sunt doctor!!! Deci nu am cum sa fiu mafiot, deci Book spune adevarul si Lexie minteeeeeeeeeeeeeeeeee Atentieeeeeeeeeee Cascati ochii, Kary/Rozy care va simtiti cetatean. Va consider fete istete si am incredere ca nu cadeti in capcana lui Lexie...

Mi se parea mie ciudat ca Lexie joaca putin si ciudat ieri dar chiar nu ma asteptam la strategia asta!!!

Devotati-ma ca pierdeti!

Rozy poate nu este stilul lui Kary dar este stilul tau. Baiiiiiiiiiiii ce nebunie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aseara am spus noapte buna!!! Cum poti sa spui Rozy ca eram online?????????

Kary treci incoa si casca ochii la mafioatele astea!!

Votez Lexie pentru ca este de departe un mafiot si chiar unulk mincinos si viclea. Socant!!! Asa de dimineata...

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 09:34 AM
Post #666

Musafir

No, frate.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sincer nu ma asteptam Lexie sa minta chiar asa.

Devotez Scorpi votez Lexie.

Erai online pe mess .. eu asa am vazut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) no.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 09:43 AM
Post #667

Musafir

Ce mi se pare ciudat este ca Lexie cu Kary s-au cam acuzat, banuit, etc... Ma gandesc sa nu o fi facut in mod special (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Hai va rog eu care va simtiti cetatean aveti incredere in mine si Book si ganditi logic si faceti alegerea corecta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Ganditi-va ca mafioatele au profitat de jocurile trecute cand daca se anunta politistul degeaba incerca altul sa spuna ca el e. Numa ca tura asta nu au luat in calcul ca au ales victima chiar doctorul. ATENTIE

Rozy eu ieri nu am stat deloc online pe mess, sunt mereu invisible (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Rozy daca esti cetatean ( iti dai seama ca eu acum nu am incredere in miscarile nimanui ) ai sa vezi ca ai facut alegerea corecta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Ce bine ca sunt doctor si Lexie m-a ales pe mine victima, altfel nici eu nu as fi stiut ce sa cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa vad de departe ca Lexie este mafiot...

Mi se pare foarte ciudat ca Lexie a ales miscarea asta, in spatele acestei miscari sigur sta partenera ei mai vicleana. Eu nu as crede ca Lexie ar alege sa minta atat de crunt (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum socant...

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 09:56 AM
Post #668

Musafir

In fine, eu m-am uitat pe un site care iti spune daca esti online sau nu, chiar daca invisible, dar poate ca nu functiona bine .. ce stiu eu.

O sa ma mai uit in urma sa vad, pentru ca mi se pare greu de crezut ca Lexie sa se declare asa aiurea. Insa acum tre sa plec prin oras cu treburi. Revin.

+Quote Post
Lexie
post May 14 2009, 09:56 AM
Post #669

Musafir

Imi patati numele (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 10:04 AM
Post #670

Musafir

Rozy lasa-ma bre cu siturile alea ca eu dupa ce am spus noapte buna pe forum am ramas inca vreo 5 minute si apoi am inchis eLady...

Daca messu mai era sau nu deschis asta nu vad ce importanta are la mafia...

Eu sunt doctor si Lexie este de la o posta mafiot! Aiurea si socant mi se pare si mie ce a facut Lexie dar nah la mafia totul a fost mereu posibil...

Si nu inteleg Kary de ce tace, ca pe forum am vazut ca este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ii este rusine de ce a facut partenera ei?

+Quote Post

102 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th November 2025 - 04:48 PM