IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Roxana_
post May 14 2009, 10:50 AM
Post #671

Musafir

Scorpi, eu nu mint. Useri aveti grija pentru ca se pare ca sunt mai viclene decat am crezut noi si ca se dau drept doctor si politist.
Mi-ar parea rau sa nu ma creada nimeni nici acum cand sunt politist.
Rozy, eu zic ca-i cazul sa te mai gandesti si sa nu te grabesti. Book si cu Scorpi au strategie de invidiat.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 10:58 AM
Post #672

Musafir

Ba in ceea ce priveste jocul asta minti. Nu stiu ce calcule ai facut tu dar uite ca probabil nu te-ai gandit ca eu am rol de doctor. Nu inteleg de ce m-ai ales pe mine victima, sunt una oricum dintre persoanele care poate fi usor dusa la vot si fara strategii ca asta...

Cetateanul care este el Rozy/Kary ca de Book sunt sigura in urma evoluarii jocului, ar face bine daca vrea sa castige cetatenii sa aiba incredere in ce spun...

Oricum tacerea lui Kary ma face sa cred ca este partenera ta...

Si Lexie mereu ai fost crezuta, probabil pe asta s-a si bazat strategia ta si a partenerei tale...

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 11:01 AM
Post #673

Musafir

Sincer eu o cred pe Lexie, pentru ca daca ar fi sa minta, ar insemna ca eu cu ea suntem mafioti si asta nu are cum, deci eu chiar nu am incotro decat sa o cred pe Lexie.
Iar strategia lui Scoprirescu pe cat e de riscanta pe atat de convingatoare deci nu ma mir ca Rozy a pus botul.
Totusi Rozy citeste bine bine de tot in urma, sa vezi ca ceva nu pushca. Doctorul probabil a fost altruist si o fi murit din prima or something.

Deci eu chiar nu sunt mafiot, asa ca pentru mine e clar ca Scorpi cu Book mint de ingheata apele. insa nu stiu cum sa va conving de treaba asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 11:09 AM
Post #674

Musafir

Kary daca ceva nu puscha ai putea sa spui tu sau sa vii cu posturile care nu puscha...Ai da dovada de cetatean care s-a interesat si stie ce nu puscha...

Chiar aveam incredere in intelepciunea ta de cetatean dar se pare ca esti mafioata...

Eu sunt doctor si sunt unul egoist care isi salveaza mereu pielea. Luati'o logic, cat de slabe ca mafioti puteam fi eu si Book sa venim amandooua cu scandaluri ca ea e defapt politistul si eu doctorul. Daca Lexie era intr'adevar politist si ma baga pe mine la colt cu siguranta nu mi'as fi lasat partenera Book cum spuneti voi sa se arunce ca ea este defapt politist. Ar fi fost mai simplu sa taca pentru ca oricum ramaneau alti 3 suspecti nu doar ea. E simplu si logic sa realizati ca Lexie minte si eu spun adevarul...

Va duce de nas Lexie si pana la urma bravo ei daca vreti sa o credeti...

Mda Kary esti mafioata ca altfel nu vad smiorcaiala asta...

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 11:13 AM
Post #675

Musafir

Si Scorpi care e teoria ta? Ca Lexie s-a anuntat politist pentru ca a ramas singura mafioata si de disperare a zis ca nu are nimic de pierdut??

Si atunci COINCIDENTA NAIBII apare Book care zice ca ea e politistul si a intrebat TOCMAI de Lexie.
Deci eu chiar nu pot sa halesc vrajeala asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 11:19 AM
Post #676

Musafir

Habar nu am 100% cu cine face Lexie cuplu. Eu nu cred ca singura ar fi avut strategia asta, probabil partenera ei mai vicleana. De la Lexie nu ma astept sa vina cu astfel de minciuni la mafia...

Ori cu tine ori cu Rozy face cuplu...Habar nu am pentru ca m-a ametit de tot ce s-a intamplat...

Eu ma simt bine macar ca stiu cu siguranta ca Lexie minte si este mafiot!

Nici eu probabil nu as fi stiut ce sa cred daca as fi fost in locul vostru dar as fi cercetat bine inainte sa dau votul...

Daca Book era partenera mea chiar asa pe fata sarea imediat pe Lexie si imi lua apararea, hai oameni buni ca este evident ca Book nu minte!

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 11:26 AM
Post #677

Musafir

Sincer nu pot sa cred asa ceva, oricant de convingatoare incerci tu sa pari.
E PREA CONVENABIL ca Book a intrebat de Angel si apoi de Lexie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

QUOTE(bookaholic @ May 13 2009, 08:02 PM) *
Ok, am recitit si nu mai stiu. Devotez Roxi, votez Lexie.
Mi se pare suspecta tacerea ei si parca se cam ia dupa ceilalti doar ca sa dea pe cineva afara. Sper sa luati in considerare faptul ca nu o votez pe Roxi doar ca sa dau pe cineva afara (desi as putea) si sa va dati seama ca un mafiot nu ar face asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif)

Ce este cu acest comentariu al lui Book pe ultima suta de metri inainte sa se termine prima runda ha?? Mie imi suna a strategii si lamuriri de mafiot.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 11:28 AM
Post #678

Musafir

Mai Kary, logic acum. In zece minute cu mine care nu eram pe forum cand reusea Book sa se gandeasca si sa si posteze strategia ca ea este defapt politist? Uita'te si tu ca a postat imediat dupa Lexie si a spus clar de cine a intrebat. Un mafiot avea nevoie de mai mult timp...

No bine problema voastra, ma oftic ca nah eu cunosc adevarul in privinta lui Lexie dar e alegerea voastra...

Pai tocmai Kary, unui mafiot ii convenea orice tap ispasitor nu ar fi incercat pe ultima suta de metri sa schimbe ceva! Se vede clar ca era ametita si nu stia daca a votat sau nu bine...Gizzzzzzzz e si mai clar acum ca Book spune adevarul...

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 11:39 AM
Post #679

Musafir

QUOTE(bookaholic @ May 13 2009, 05:49 PM) *
Eu nu stiu ca sa zic, ma gandeam sa o votez pe Roxi dar mi-e sa nu fie totusi cetatean. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ma mai gandesc putin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Si ma mai gandesc la o chestie, ca mai sunt de votat doua persoane in afara mea, Angel si Roxi, care amandoua si-au manifestat intentia sa ma voteze. Daca ma vor vota vor fi doua voturi impotriva mea si doua impotriva lui Roxi. Asa ca nu voi avea incotro si o voi vota pe Albi. Asta mi se pare logic, chiar daca poate nu sunt sigura ca e mafiot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa ca le rog pe fete, in cazul in care sunt cetateni, sa se mai gandeasca in privinta mea ca sa gasim adevaratul mafiot.

Scuze, am gresit, vroiam sa spun ca probabil o voi vota pe Roxi, nu pe Albi. Sorry! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

QUOTE(rozy @ May 13 2009, 06:15 PM) *
Am venit si eu, si o las pe Book sa respire un pic, cu toate ca s-ar putea sa-mi para rau,ca am mai facut o data asa si m-a merlit peste noapte. Asa ca votez o alta persoana care imi inspira ceva necurat, si anume(votez) Rozy

Daca nici aia nu e strategie la Book, inseamna ca eu mi-am pierdut complet flerul.
Si saraca Angel stia ea ce stia cred cand a afirmat asta, probabil o banuiau din declaratiile astea ca e Police si i-au facut felul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si in plus Book stia ca daca nu o matraseste pe Angel o sa o voteze la tura a doua.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 11:51 AM
Post #680

Musafir

Bre' Kary degeaba incerci tu acum sa speli greseala partenerei tale. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Lasa ca vedeti voi la sfarsit...

+Quote Post

102 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 02:28 AM