IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Globetrotter
post May 14 2009, 12:01 PM
Post #681

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Kary, mi se pare clar ca tu esti mafiot. In timp ce Rozy analizeaza si nu stie pe cine sa voteze dintre mine si Lexie, tu incerci doar sa-i convingi pe ceilalti ca eu sunt mafiot. Daca tu ai fi intr-adevar cetatean nu cred ca ai putea sa fi atat de sigura.
Si degeaba dai citate de-ale mele aici scoase din context. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) As putea sa iti raspund la fiecare in parte dar am alte treburi mai bune decat sa ma cert cu mafia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, mi se pare evident ca daca as fi fost mafiot n-as fi omorat-o tocmai pe Angel, pentru ca as fi dat de banuim. Este o inscenare perfida!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Asa este, am avut o stategie, dar era o strategie de politist, nu de mafiot. Cand am scris ca sunt politist nici nu vazusem ca a scris si Lexie acelasi lucru. De-astea-mi sunteti, hai? Manca-v-ar mama pe voi de mafioate! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 12:11 PM
Post #682

Musafir

Book lasa ca la sfarsit vom rade in doi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu plec cateva ore. Cetatean am incredere in tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 12:54 PM
Post #683

Musafir

Mda....Scorpi asa faci tu mereu cand esti mafioata, o lansezi pe aia cu "cetatean am incredere in tine ca nu de lasi dus de nas" si "lasa ca vedeti voi la sfarsit ce o sa mai rad" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si normal...la sfarsit razi ca ne-ai dus de nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

book hai ca ti-ai dat cu firma in cap. Ai scris ca esti politist fix la 12 minute dupa ce a scris Lexie, deci nu prea aveai cum sa nu vezi ce a scris (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu prea am ce sa ma mai gandesc ca si Rozy, ca pentru mine treaba e oabla, daca ar fi sa accept varianta voastra ar insemna sa accept ca eu sunt mafiot, ceea ce stiu ca nu e adevarat. So...nu tine arsenalul vostru de argumente "convingatoare" . Cel putin nu in cazul meu.

Singura sansa sa ma insel e ca Lexie sa fi fost mafiot cu Roxana , dar atunci nu s-ar explica strategia voastra care nici nu ati luat in calcul varianta asta, fiind mult mai convenabil sa ma acuzati pe mine.

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 01:34 PM
Post #684

Musafir

Riscand sa ma insel.. desi nu cred, o sa devotez Lexie. Pentru simplul fapt ca nu e stilul lui Kary sa joace asa.
Scorpi, din pacate avand in vedere jocurile anterioarea eu nu am incredere in tine, no. Ne-ai facut de prea multe ori. Plus ca mereu te-ai dar cu dosul de pamant ca tu esti politist sau doctor sau mai stiu eu ce cand de fapt erai mafiot. Singurul motiv pentru care am luat in calcul o strategie de felul asta la Kary si Lexie e ca tu ai spus ca esti doctor ... Dar te poti foarte bine declara doctor brusc avand in vedere ca nu s-a declarat nimeni inainte.
Eu pariez ca doctor a fost Albina .. dupa cum o stiu.
Si Book, postul tau a venit mult dupa postul lui Lexie, deci nu-mi spune ca nu l-ai vazut. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu prea aveai ce sa faci in conditiile date, pentru ca cu Scorpi votata tu nu mai aveai nici o sansa... Deja te banuiau mai multi. Parerea mea e ca ati jucat ultima carte, smecherelor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Votez Scorpi - catal rau. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

This post has been edited by scorpirescu: May 14 2009, 01:35 PM

+Quote Post
Globetrotter
post May 14 2009, 01:50 PM
Post #685

Bookaholic

Nu este adevarat, eu am scris imediat, dar am mai adaugat dupa aia la mesaj de cateva ori. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) In fine. Eu la inceput am luat in calcul si posibilitatea ca Lexie sa nu fie cu tine, Kary. Ba chiar am scris ca nu stiu cu care dintre voi este, dar tu ai sarit imediat ca e evident ca eu sunt mafiot. Acum incep sa cred din nou ca nu e cu tine, pentru ca nu inteleg de ce isi schimba Rozy parerea dupa cum bate vantul.
Oricum ar fi eu cred ca am jucat destul de bine chiar daca vor castiga mafiotii si nu cred ca este vina mea ca pierdem avand in vedere ca sunt unele persoane care sunt chitite pe mine de la inceputul jocului fara sa aiba vreun indiciu serios. Orcum este si vina mea, pentu ca nu am putut sa ma concentrez. Am avut examene si azi si ieri, si cu toate astea am incercat sa fiu atenta si sa dibuiesc mafiotii. O sa vedeti ca am reusit cat de cat, numai ca nu am avut nici cel mai mic sprijin de la cetateni.
Se pare ca in ultimul timp numai mafiotii castiga. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Oricum, nu imi mai ziceti ca mint, ca nu are rost. Mai bine daca sunteti asa sigure hai sa incheiem jocul si gata. Eu sunt de acord daca sunt si celelalte fete, pentru ca nu imi place sa ma lupt asa de una singura cand voi aveti deja o parere stabilita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oricum felicitari mafiotilor pentru joc, foarte sirete sunteti. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 01:53 PM
Post #686

Musafir

Book ai jucat foarte bine...ca si mafiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar nu suficient de bine incat sa nu dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 14 2009, 01:54 PM
Post #687

Bookaholic

Dixit. Nu e nevoie sa ne contrazicem, puneti-va de acord sa incheiem jocul daca sunteti asa sigure. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 01:56 PM
Post #688

Musafir

Eu sunt de acord.

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 01:57 PM
Post #689

Musafir

No, ma, ai invatat si tu strategia lui Scorpi.. hai sa fac crize de nervi ca asa o sa ma creada lumea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu ma schimb dupa cum bate vantul, dar nu am incredere in Scorpi, na .. asta e. Strategia asta miroase a Scorpi de la o posta, Kary nu face asa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am spus. Si imi mentin votul.

+Quote Post
Globetrotter
post May 14 2009, 02:01 PM
Post #690

Bookaholic

Eu nu fac crize de nervi, de ce esti rautacioasa? Am spus doar ca daca sunteti sigure haideti sa incheiem jocul.

+Quote Post

102 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 08:41 PM