IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
scorpirescu
post May 14 2009, 02:04 PM
Post #691

Musafir

Da, Book, te felicit si eu. Stim ca esti draguta si buna si ca povestitor si ca mafiot. Si strategia asta chiar a fost ok, desi cred ca a fost ideea lui Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sunt de acord sa se inchida, dar numai daca e de accord toata lumea.

This post has been edited by scorpirescu: May 14 2009, 02:06 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 14 2009, 02:26 PM
Post #692

Musafir

Date fiind imprejurarile, cred ca era de la sine inteles, votez Scorpi.

E ok sa inchidem jocul.

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 02:49 PM
Post #693

Musafir

Sa o mai asteptam si pe Scorpi totusi, ca asa e fair play (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 02:52 PM
Post #694

Musafir

Da da inchideti jocul ca doar ati prins momentul ca io sunt plecata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rozy imi pare rau ca nu vezi minciunile lu Lexie si a lui Kary (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

E prea complicata strategia care o vedeti voi la mine si Book pentru a fi adevarata. Va duce de nas Lexie si acceptati asta...Pacat. Credeam ca atatea jocuri de mafia ii face pe cei vechi si intelepti sa vada adevarul...

Sunt sigura ca cei din afara jocului si care au murit isi dau seama ca Lexie minte. Voi nu vreti insa sa deschideti ochii...Inca odata pacat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

V-a dus Lexie de nas, bravo ei!!! Felicitari!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Surprinzator si socant dar jucat foarte bine!

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 03:03 PM
Post #695

Musafir

Nu cred ca e nimic complicat in strategia voastra. V-a prins politistul, ati incercat o schema curajoasa sa va declarati doctor si politist, nu vi-a iesit, end of story.

In concluzie esti de acord sa incheiem tura sau nu?

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:09 PM
Post #696

Musafir

Pentru mine cu cat aflati mai repede mincinosul cu atat mai bine. Pacat numa ca Scorpirescu nu o fost si el crezut. De ce mai exista doctori daca nu is crezuti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Scorpiescu nacajit si dezamagit...

Pai da Angel doar ti-o iesit tie si banditei de Lexie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 03:13 PM
Post #697

Musafir

Degeaba, Scorpi ... eu nu cred ca asta nu e strategia voastra. Kary nu ar fi facut asa, de Lexie ce sa mai spun ...
Vedem cand apare Teo daca m-am inselat sau nu.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:21 PM
Post #698

Musafir

Pai tocmai pe asta s-au bazat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu este greu sa-ti dai seama ca le-a fost frica sa nu piarda si au facut o strategie contrara modului lor obisnuit de a juca. Tocmai ca sa aiba castig sigur. Eu stiu ca pana la urma nu conteaza cine a castigat dar e frumos ca cetatenii sa nu lase mafiotii sa castige. No bine probabil tie iti este greu sa ma crezi pe mine si Book, mai usor sa le crezi pe Angel si Lexie. Cum am spus surprinzator si socant dar foarte bine jucat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Initial ai devotat-o pe Lexie pentru ca ai crezut, dar mai apoi te-a sucit Kary iara, doar stii ca are simt al manipularii si convingerii. ATENTIE

Book vin si tu sa convingi cetateanul ramas ca ar fi totusi frumos sa castige cetatenii...

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 03:24 PM
Post #699

Musafir

Daca chiar as fi fost mafiot cu Lexie, nu ar fi avut de ce sa ne fie frica ca pierdem ca doar nu ne banuia nimeni si sa ne avantam la o asemenea strategie ar fi fost....not my style cum a observat si Rozy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

pe cand voi, chiar nu mai aveati incotro, se stie ca un singur mafiot e aproape imposibil sa castige, asa ca ati mers la risc, oricum nu mai aveati nimic de pierdut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 14 2009, 03:28 PM
Post #700

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Scorpi, imi pare rau dar nu stiu ce sa mai zic. Mi-am spus parerea, am si argumentat-o, dar nu cred ca mai are sens pentru ca cetatenii au de la inceput anumite pareri si nu ii intereseaza argumentele si gandirea logica, se bazeaza mai mult pe instinct. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum cand am incercat sa mai spun ceva, mi s-a spus ca fac crize de nervi (desi eu chiar am felicitat mafiotii la sfarsit).
Oricum nu sunt sigura 100% ca Lexe e cu Kary, ar putea fi si cu Rozy la fel de bine.
Eu spun sa ne oprim aici, ca vorbim degeaba. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 05:23 PM