IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
kary_pink
post May 14 2009, 03:30 PM
Post #701

Musafir

Pai care un singur mafiot ca dupa parerea voastra sunt eu si Book...Ganditi fratilor logic! Ma oftic dar ma si amuz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cel mai tare joc de mafia. Cetateanul alege sa nu creada politistul adevarat si doctorul si ii elimina pe amandoi dintr-o lovitura crezand mafiotul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si sa nu spuneti la final ca nu am avut putere de convingere ca mai mult decat am spus: ADEVARUL nu am ce sa va fac....

Aiurea este ca nici eu nu sunt sigura care dintre Kary si Rozy sunt mafiot pentru ca m-a socat atat de tare ce s-a intamplat ca nu-mi dau seama care manipuleaza mai frumos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 03:34 PM
Post #702

Musafir

Scorpi tu ai citit ce am scris eu? Sau despre ce vorbesti ca nu prea inteleg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:36 PM
Post #703

Musafir

Dar daca o votam pe Lexie de care avem siguranta ca este mafiot maine ne dam seama care dintre suspecte este mafioata a doua. Asta in cazul in care Lexie nu a fost cu altcineva desi putine sanse...

Aveti incredere in mine pentru ca sunt doctorul, am si spus in posturile anterioare ieri ca sunt cetatean extrem de cinstit. Nu ati vazut cum multe persoane se invarteau in jurul meu ca sa ma faca tap ispasitor dar spre sfarsit nu m-a votat niciuna tocmai pentru ca le era frica ca sunt cu rol important...

Hai ca e usor daca va uitati in urma...

Kary si Lexie s-au tot banuit dar nu s-au votat!!!

+Quote Post
Roxana_
post May 14 2009, 03:37 PM
Post #704

Musafir

Lexie pleaca cu pisoiul mic in parc. Consider c-am spus ce-am avut de spus.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:40 PM
Post #705

Musafir

Kary am citit. Dar cum sa stim noi ca Lexie va spune ca a intrebat de mine asta noapte??????? Ca sa venim asa repede cu o strategie. In plus eu nu eram aseara pe forum. Si nici macar pe mess cum spune Rozy!!! Deci tot doua mafioate am fi fost, nu veneam asa repede cu o strategie pentru ca nu avea inca de ce sa ne fie teama..

Mai daca va simtiti cetatean, care va simtiti, hai totusi sa ne dam o sansa si sa o votam pe Lexie. Ea este 100% mafiot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intelegeti ca nu ma agit in halul asta ca sa castig o mafie daca as fi mafiot. M-am agitat eu odata dar nici chiar asa...

Nu am avut timp de strategii. Chiar am jucat relaxat pana la minciuna lui Lexie pentru ca ma stiam doctor si stiam ca pot dovedi ca sunt cetatean...

+Quote Post
angeldust
post May 14 2009, 03:41 PM
Post #706

Musafir

Scorpi eu nu mai inteleg nimic din strategia ta zau, acum te faci ca nu pricepi sau nu vezi ce scriu eu, apoi sugerezi ca cineva stia ca tu ai avut rol important si de aia nu te-au votat (ceea ce este imposibil, dupa cum bine stii si tu, daca tragi aer in piept, respiri adanc si nu te mai precipiti sa postezi asa in disperare) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Loooool daaaa...haideti sa o votam pe Lexie ca sa castige mafiotii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Care este acea "sansa" ce ne-o mai dam daca tu si Book sunteti mafioate si noi votam politistul??

Dar cine a spus domle ca stiati ce o sa spuna Lexie?? Tocmai ca NU stiati, ati fost luate prin surprindere si probabil Book s-a gandit ca singura sansa e sa se declare ea politist, tocmai ca tu nu erai prin zona si nu puteai sa iti iei apararea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In fine sa nu o mai lungim, toti ne-am exprimat acordul sa incheiem tura si sa vedem ce si cum. Daca mi-am luat tzeapa va fi cea mai mare de pana acum, dar o sa traiesc eu cumva si cu dezamagirea asta daca va fi cazul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:46 PM
Post #707

Musafir

Tu vezi disperare. Eu incercam doar sa va conving ca gresiti ca sa nu-mi aud la final ca nu v-au convins cetatenii nu ca nu ati vrut voi sa cascati ochii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si nu inteleg ce ar fi trebuit sa pricep din ce ai scris tu. In mintea mea nu esti sigur mafiot asa ca nu fac din tine partenera lui Lexie. Poate foarte bine sa fi fost cu Roxi sau sa fie cu Rozy...Habar nu am de ce Lexie a venit cu strategia asta. Probabil pentru ca cetatenii nu ar fi crezut'o in stare si asa isi asigura castig...

No bine nu ma mai agit pentru ca o fac degeaba...

Eu am spus ieri, cand ati inceput in grup sa ma banuiti ca sunt cetatean extrem de cinstit, am dat de inteles ca am un rol cat de cat important...Nu ti pare ciudat ca am fost banuita de multe persoane dar nu am avut niciun vot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

La fel si Book au banuit'o dar nu a fost votata!

+Quote Post
scorpirescu
post May 14 2009, 03:48 PM
Post #708

Musafir

Ma, Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa linsam politistul ca sa ramai tu cu Book, ha? Buna idee.
Am mai fost odata in situatia asta cand eram cat pe ce sa te cred desi erai mafiot. Nu mai musc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Nu ma mai contrazic, io nu-mi schimb votul. Si am sentimentul ca e bine asa.

M-am uitat in urma.. nu vad nimic suspect in jocul lui Lexie. Si nu ma astept sa te opresti aici cu argumentele, stiu ca nu renunti nici in ultima clipa. Cand te-a prins Kary ca esti mafiot din prima tot asa ai facut. Te-ai gandit tu bine ca nu o sa-ti mearga sa faci la fel si ai pus-o pe Book sa se declare. Iar tu doctor ca doctorul e crezut de fiecare data.

+Quote Post
kary_pink
post May 14 2009, 03:50 PM
Post #709

Musafir

Teo poti sa inchizi, fetele o tin pe a lor, eu mai mult nu am ce face (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 14 2009, 04:15 PM
Post #710

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Imediat numar voturile.

In urma voturilor voastre si a cererilor insistente de a inchide jocul, ma conformez si anunt ca userul Scorpi - alias Kary, a fost sters.

Ramase in cursa: Rozy (Scorpi), Book (Book), Kary (Angel), Lexie (Roxana). Fiecare avea 50% sanse sa castige concursul.
Profitand de atentia scazuta a moderatoriilor si de credibilitatea castigata in fata celorlalti useri, Spammerii Rozy (Scorpi) si Lexie (Roxana) au reusit sa stearga si conturile celorlalte doua rivale care le stateau in cale.
Concluzia: voi avea mai mult de lucru acum pe tarlaua mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Multumesc doamnelor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Distributia:
1. Kary - Scorpi - Doctorul ce si-a salvat fundul de fiecare data, convinsa fiind ca ea e cea vizata pentru stergere in timpul noptii, dar care a sfarsit stearsa la cererea "publicului"
2. Rozy - Scorpi - mafiot striper care a jucat atat de bine, ca toata lumea l-a scos din schema si i-au facut cadou o aura de ingerel
3. Book - Book - politist fara credibilitate care a vrut sa salveze, fara succes, situatia pe ultima suta de metrii
4. Kary - Angel - user nevinovat si prea putin implicat in povestea asta incalcita, credul si dus de nas
5. Lexie - Roxana - mafiot destept, cu functia de tastare rapida, care a avut o strategie (impreuna cu partenera ei (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ) beton si de neclintit
6. Roxana - Albina - user nevinovat care si-a jucat rolul cu mare arta (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
7. Albina - Lexie - user nevinovat, sters inainte sa apuce sa zica " Miau!"
8. Angel - Rozy - user nevinovat care nu a lasat mesajul de intentie, convinsa fiind ca statutul ei de moderator ii ofera imunitate

+Quote Post

102 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 10:52 AM