![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
The end...
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La cat de ametita parea Angel o vedeam mai degraba pe ea cuplu cu Roxa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Felicitari la mafioate... Si felicitari in primul rand pentru ideea geniala a povestii lui Teo (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a placut initial cum Scorpi m-a devotat ca nah ii era frica de reactia lui Angel si apoi cum a vazut ca Angel nu se clinteste in decizie m-a revotat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mafiot istet...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfffooooa ce am muscat-o nu pot sa cred!!!
Dar la naiba era prea suspect cum Book a intreat tocmai de Rox si ca Rox s-a anuntat prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Kary nu mi s-a parut credibila deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da vreau si eu sa stiu cum de vi-a venit ideea sa se anunte Rox politist (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oricum am avut nas in prima zi ca am votat-o pe Scorpi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba nu mi-o fost frica deloc.. asa a fost strategia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chipurile eu intai ma fac ca te cred. Planul A era sa fii linsata tu public. la planul b inca nu am ajuns.. numai il pregateam asa subtil.. ca sa ma credeti pe mine (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu daca supravietuiam, aveam de gand sa o atac pe Book exact cu ce a zis si Angel, ca faptul ca ea a dat votul dupa ora 23 a fost doar asa la deruta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca am murit,nu sunt direct responsabila cu faptul ca au pierdut cetatenii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti de acum ce show cand politistii nu vor mai fi crezuti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu stiu cum de ati riscat cu Angel in joc, ca nah cu mine si Book mai usor sa aburiti pe aici dar cu Angel... Si a cazut si in plasa. Bre Angel esti indragostita tare in ultima perioada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie din contra, deruta lui Book ma facea sa o vad nevinovata ca nah un mafiot se multumea cu orice tap ispasitor. Un cetatean este mai derutat si agitat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai mai kary...daca nu erai doctor si book nu zicea ca a intrebat de tine nici tu nu ai fi crezut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sincer pe mine nu m-a convins faptul ca Rox a jucat f bine, ca eu o banuiam de la inceput ca fiind dubasha, m-ati derutat tu si cu book care ati jucat ca si cand ati fi mafioate frate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si scorpi cea sireata, nici nu ma gandeam la varianta ca ar fi ea mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ce curaj frate...sa va anuntati police! Credeati ca Rozy a fost police sau cum de vi-a venit ideea? Banditelor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da vreau si eu sa stiu cum de vi-a venit ideea sa se anunte Rox politist (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am riscat. A fost prima strategie bine pusa la punct care chiar mi-a iesit. Gratie lui Roxi, ca pe mine nu m-ar fi crezut nimeni. Dar era cat pe ce sa ne dam de gol in mod grandios.. Vroiam sa declare Roxi si ca a intrebat de Book in prima noapte si Book e nevinovata. In ultima secunda Roxi a avut sclipirea geniala si am renuntat la fraza aia. Phiu. Drept e ca nu ne-am asteptat sa fie Book politist. Noi eram sigure ca e Rozy, de aia a si murit. Si doctor am crezut ca e Angel, de aia ti-am dansat, scupa in fiecare seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu prea ma bagi in seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:35 AM |
|