![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da, ati avut inspiratie ce mai, nimeni nu ar fi crezut cetatean fiind ca Roxana blufeaza in halu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca sa mai zic si ca mi-a placut f mult cum kary si scorpi si-au intrat in rol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Albina cum legana ea picea pe genunchi, a fost f amuzant jocul asta ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, sigur. E mai usor sa spui de altcineva ca nu a jucat bine decat sa-ti accepti proprile greseli si naivitatea. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Eu am avut o stategie din a nu lasa mafiotii sa-si dea seama ca sunt politist. Imi pare rau ca am votat-o pe Albi. Am vrut sa-mi schimb votul in ultima clipa pentru ca am asteptat sa-mi raspunda, dar ea n-a mai zis nimic, si pana am scris mesajul a trecut timpul. (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) Ah, si eu am crezut, cetatean fiind, ca Roxi blufeaza in halul asta, chiar dinainte sa intreb de ea, dar cineva nu m-a crezut pe mine... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
De aia o linsezi tu pe Angel inca din primele nopti, Kary, cand esti mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe mine de altfel .. dar pe mine ar trebui sa ma lasi ca is usor de scos drept mafiot atunci cand nu is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, ideea cu schimbarea rolurilor a fost super. Ce m-a mai distrat Albina cum facea ea pe Roxana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Angel si Kary au fost bestiale cu interpretarea rolurilor. A, si Roxi cu ochii ei albastri si rochita de la Cora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Super tare. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu recunosc ca probabil cetatean simplu fiind si nebanuita de Roxa habar nu am ce as fi facut. Probabil ma duceau si pe mine de nas. Dar va da'ti seama ce oftic sa ma stiu doctor si sa stiu adevarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai eu recunosc ca le linsez pe cele mai bune de frica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca ma prind imediat cand sunt mafioata. Ma prind ele si cand nu sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, eu imi recunosc greselile, dar recunosc si ca mafioatele au jucat extrem de bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Uite book, si Rozy a zis ca te-ar fi acuzat, deci nu ma mai simt chiar asa dusa cu pluta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar ar trebui sa aveti macar un strop de incredere si in mine ca nah ultimele jocuri am avut nas si am si castigat ca mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu un lucru vreau sa spun: NU MAI VREAU MAFIOOOOT!!! Voi anumita faceti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca eu cu Rozy am votat-o pe Scorpi din prima (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, eu ma gandeam la ce sa spun, inainte sa vad strategia Roxanei. Dupa aceea,daca eram in joc, nu stiu ce as fi facut. Dupa ce am fost data afara am intrebat-o pe Book care-i treaba.Ma gandeam sa stau linistita,doar ca sa vad daca banghesc mafiotul, dar nu am avut rabdare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Angel, Rozy si cu Albinuta au avut de la inceput un dinte impotriva mea. De asta si zic ca nimeni nu vrea sa-mi asculte argumentele, si ca ar trebui ca jocul sa se bazeze mai mult pe logica si analiza. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Adica eu tot incerc sa argumentez si toata lumea e pe mine ca "am un instinct". Eu macar recunosc ca instinctul meu este prost rau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Spre exemplu e tot ziceam ca nu avea nici un rost sa o omor pe Rozy ca sa ma banuie lumea, si nu ma bagai in seama. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate ar trebui sa ma las de meseria asta. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 11:48 PM |
|