![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai book, e musai sa ne ofticam iara? Ca jocu o fost tare fain, indiferent cine o reusit sa convinga si cine nu.
Eu chiar nu te-am banuit pe tine inainte sa te declari politist, geezz. Si eu chiar m-am bazat pe logica, crezi asta sau nu. Era mai logic ca ala care s-o anuntat politist dupa ce se anuntase deja cineva sa fie mafiotul. Sau ala care si-o schimbat votul pe ultima suta de metri...and I could go on. Asta e, ne-au fraierit mafiotii, nu e nici o tragedie, poti sa iti iei revansa tura urmatoare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu stiu de ce zici ca ma oftic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Chiar nu ma oftic, e un joc, doar ca spun ce mi se pare asa cum spui si tu. Asta e parerea ma asa cum a altora e ca eu am jucat prost. Eu nu ziceam ca tu m-ai banuit, ci ele doua. Si mie mi se pare mai logic ca daca as fi fost mafiot sa-mi fi pastrat votul pentru Albi, ca sa scot un cetatean. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, Rozy si cu Albinuta au avut de la inceput un dinte impotriva mea. Pai hotaraste-te atunci , te-am banuit sau nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum nu conteaza. Eu nu am zis ca ai jucat prost, doar ca a fost conjunctura de asa natura incat parea mai credibil ce spun mafioatele. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu nu inteleg ce va tot enervati atat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cateodata pierzi, cateodata castigi. Frumusetea e jocul, indiferent cine castiga. Oricine castiga, tot unele dintre noi sunt.. sunteti culmea. Vaz ca Kary, s-a mai calmat. Acum incepi tu, Book? Ai fost mafiot si ai castigat, nu? Cum ai fi putut sa castigi daca toata lumea ar sti exact care ii logica cea mai buna? Zau asa. Pai daca am fi perfecti si am avea ochii-minune si am vedea mereu numai adevarul atunci la ce ne ne-am mai juca, nu?
Eu ca si mafiot am si castigat am si pierdut. Mi-ar fi placut sa castig mereu, dar gizzz ... sa fim seriosi. Ca sa nu mai adaug ca atunci cand am fost cetatean/doctor/politist (alea putine ori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... mama voastra ca voi trageti toate paiele bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) mai mult am pierdut. Na, iaca... extraordinar. Am fost doctor si oricat ti-am explicat ca is doctor si era foarte logic ca is doctor nu ai vrut nicicum sa ma asculti, nu? Ai crezut-o pe Sweet sau cine era mafiot si spunea ca ea e doctor. Logica ta nu este = cu logica mea. Ai vazut sa ma enervez atat? Te-am acuzat de naivitate si lipsa de logica? In mintea mea era atat de clar ca Sweet minte, dar asta nu inseamna ca toata lumea vede si gandeste acelasi lucru. Asta e de fapt esenta jocului, fara treaba asta jocul nu ar mai exista. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
I'm in 2...in limita timpului disponibil. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Deci e o neintelegere. Eu ma adresam tie: Angel...
Si dupa aia ziceam ca Rozy si Albinuta bla bla bla. M-am exprimat gresit. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si mie mi-a placut jocul, desi ma incurcam intr-una. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Nu cred ca mai joc tura urmatoare ca am o groaza de facut si jocul asta ma prinde si dupa aia pierd vremea pe aici. Repet: nu stiu de ce ziceti ca ma enervez, nu mi se pare ca am facut altceva decat sa-mi zic parerea. Cu ce incep? Nu sunt suparata ca nu am castigat, e un joc. Pur si simplu mi s-a spus ca am jucat ca un mafiot, si atunci am dat niste argumente ca nu a fost asa si mi-am spus parerea. Daca nu puteti s-o acceptati asa cum eu v-am acceptat-o pe a voastra e ok, treaba voastra. Scorpi, daca tot spui ca fac crize de nervi si ca ma enervez, da si niste exemple te rog. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va anunt ca ma retrag,ca bate sesiunea la usa (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel nu te acuza ca ai jucat prost, nici pe departe. Ti-a spus ca era clar ca esti mafiot, cu alte cuvinte ai picat de mafiot ... dar asta nu ti se datoreaza. Adevaratii mafioti te-au pus acolo ( (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) .. pentru ca asta e rolul lor, altfel ei nu castiga.. dooohh. Daca apucai sa te declari inaintea lui Roxi nu aveam noi nici o sansa .. asta a fost strategia si a iesit de tura asta. O data iese, de 7 ori nu.. amu o iesit si a fost si o chestie de noroc, nu de joc prost a cuiva. Oricare ar fi fost in locul tau nu ar fi fost crezut.
Si mie imi era foarte clar ca tu esti mafiot si Kary la fel. N-am avut nici un dubiu ca Roxi e politist (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 14 2009, 06:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Eu am inteles asta, pur si simplu discutam pe marginea subiectului. Nu imi place sa se interpreteze ca ma enervez ca am pierdut. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
Alta data nu o sa mai comentez si gata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:25 AM |
|