![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exemplele:
QUOTE Ok, cum ziceti voi. Este chiar batator la ochi ca o sa castige iar mafiotii. Ma enervez degeaba. QUOTE Se pare ca in ultimul timp numai mafiotii castiga. dry.gif Oricum, nu imi mai ziceti ca mint, ca nu are rost. Mai bine daca sunteti asa sigure hai sa incheiem jocul si gata. QUOTE Mda, sigur. E mai usor sa spui de altcineva ca nu a jucat bine decat sa-ti accepti proprile greseli si naivitatea. QUOTE Faceti o mare greseala dar nu mai am chef si nici timp sa mai argumentez. Si or mai fi ... din tonul tau asta se vede, fara suparare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate nu te-am inteles noi bine, dar de aici asa se vede, no. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu stiu ca tu nu esti asa, dar asa ai lasat acum impresia. Oricum, toate cred ca am trecut la un moment dat prin asta in jocul asta (me too) .. se mai intampla eh. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu ma gioc. Dar acum ma duc sa ma spal sub codita asa frumos cum m-a invatat Rozy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo povestesti iara la mafioti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inscrisi Io, Fanny, Scorpi Albi, Roxa, Angel, Jo, Lili, Lexie ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am aparut si eu (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Fuse cel mai tare joc la care am participat. Am fost mafiot bun, datorita in mare parte lui Scorpi.
Teo, super povestea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) I'm in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai exemplele astea nu sunt din posturile la care ai zis tu ca m-am enervat. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Trei sunt din timpul jocului (cand oricine se enerveaza daca nu este crezut). Si am zis sa incheiem jocul nu pentru ca m-am ofticat sau ceva, doar ca ma luptam cu morile de vant si nu mai aveam nici o sansa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu zic ca nu e cazul sa mai demonstram nimic. Cred ca oricare dintre noi se mai supara un pic, mai ales cand stie ca are dreptate. Totusi fair play-ul trebuie sa domneasca in acest joc. Ceea ce mi-a placut mie e ca nimeni nu s-a grabit, toata lumea a votat in tihna.
Trebuie sa ai mult sange rece sa fii mafiot. Chiar ii spuneam lui Scorpi: si daca ne descopera si nu castigam, tot a fost fain, ca ne-am distrat pe cinste. A fost tare cand am vazut ca Book e politist, noi fiind sigure ca Rozy este. Si dimineata cand s-a declarat si Kary doctor, eram pe jos de ras. Ne-am bazat pe prestigiul lui Kary (dovedit in atatea jocuri) de disimulare si uite ca ne-a iesit. Sincer, a fost un lucru f greu cu politist si doctor in joc, sa castigam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem 4 hai cu inca 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tare misto au fost ultimele jocuri de mafia cu povestitor Teo. Eu vreau sa ma distrez asa ca lasati supararea. Suntem fiecare cu caracterul sau, este normal sa existe neintelegeri si este normal ca unul sa scrie ceva si altcineva sa nu perceapa ceea ce am vrut a spune.
Eu vad albastru acolo unde x vede verde si acolo unde y vede mov. Cred ca ati inteles unde bat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce prostii vorbesti, Kary? Tu vezi numa roz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by scorpirescu: May 14 2009, 08:01 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numa cand vreau io
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, eu zic sa te bagi la joc ca apoi maine iara plangi ca te plictisesti.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu nu cred ca mai poc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:48 AM |
|