![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate nu poc, dar poate boc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur ca v-ati distrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine ma sariti tura asta. Marti am examen si trebuie sa mai citesc si eu cateceva. Cu grija mafiei, am cam lasat pe noptiera cartea. Ne vedem dupa examen, adica marti seara. Rugati-va sa reusesc, altfel de la atata suparare imi piere imaginatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo multa bafta si sa dea Domnul sa reusesti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta, Teo!!
Cel mai mare dusman la examenul pentru soferi e emotia .. asa ca be ceva ceai de tei inainte .. sau ceva de genu'. Am vrut sa zic de rachiu, dar nu cred ca ii o idee buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu bei rachiu, bre, eu numa glumesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 15 2009, 09:14 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta Teo,
Eu as fi disponibila dar se pare ca avem cam multi absenti tura asta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai am fi asa: scorpi, angel, kary, roxi.
Nu stiu daca Fanny se mai baga.. poate ne spune. Lexie ii dusa in conced.. Rozy invata. Albi, tu te joci? Sweet? Lili? Szi? This post has been edited by scorpirescu: May 15 2009, 01:22 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa facem inscrieri pentru tura care va incepe maine seara dupa ce-si gata Teo examenele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Io joc, desigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
I'm in to! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Me too (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 08:43 PM |
|