![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi pare rau dar nu pot. Vineri plec si joi raman fara internet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, daca s-ar inscrie destula lume poate am putea incepe diseara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa gasim si povestitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fanny, mai joci? Lexie, Angel, Sweet, Lili, Madutz, Book? This post has been edited by scorpirescu: May 18 2009, 01:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sorry, eu chiar nu pot, am o gramada de treaba. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag io daca mai aveti loc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca povestitor, sau ca jucator daca apare teo.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ni cine o gatat sesiunea?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faci o pauza, Jo?
Hai, bre, amu cat nu fuge fata asta iar sa invete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne-am adunat 4 bucati: Jo, Roxi, Albi si Moa. Cine mai vre? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ci pauza bre? Gata cu iegzamenele. Licenta-i peste o luna, este tiiiiimp pana atunci.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca ma bag si io
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, am fi 5 amu: io, jo, angel, roxi, albina
Nu ma mai bagati inca 3 pentru diseara cand apare Teo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lexie? Fanny? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haideti, bre, sa ne jucam (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) unde tot fugiti?
Fanny, Lexie, ma dor amigdalitele de cand tot strig dupa voi si numa nu ma bagati in seama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lasa ca spui eu lui Teo sa va puie mafioate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:44 PM |
|