![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu albinuza. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Prin eliminare, Angel s-a ales cu numarul 4
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asa-i trebuie! Numarul 4 mafiot!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oki, asteptam rolurile, Teo mic si scump. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine ca m-a anuntat scopri pe mess ca joc ca nici nu stiam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa incerc sa fiu activa, dar cam am si de lucru
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma duc sa fac baie rapid. Daca iar ma omorati din prima nu mai joc niciodata cu voi!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, avand in vedere ca nu am auzit nici un comentariu sunteti ok cu inchiderea votarii maine la ora 11.00 Nici o secunda peste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cine scrie dupa ora 11 iese din joc in locul celui votat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si primeste doua palme la fund. (de la fiecare participant)
hihi scorpirescu cu capu |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce se bucura Scorpirescu ca ne-apucam de mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . A asteptat 2 saptamani.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zis sa joc de umplutura, ca stiu cat va place voua si sa fie lume. Sper sa pot fi activa.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bai Lexie , nu stica atmosfera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce umplutura? Facem sarmale? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:14 PM |
|