![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ehe... Sun povestitor, ce Dumnezeu! Este de datoria mea sa stiu tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ete flosc! Daca numarul ala l-ai tras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie Lili ce-mi place .. valeu. Asa mi-e de dor de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si Albi stoarsa de cu dis de dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie nu-mi place Grapefruitu-ul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si rodia nush ce gust are, asa ca nu pot sa spun daca imi pare rau sau nu ca a disparut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hai, nu-ti bate singura cuie in talpa!
Esti roz. Nu trebuie sa te porti ca atare? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie Kary nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... numa coapta la cuptor eventual.
Ma, eu cred ca la cineva io-s fost ciuda pe noi ca suntem asa exotice si senzuale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De aia o sa-mi incep banuielile cu Kary, si asa dintre toate de aici ea imi place cel mai putin (aproape deloc). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (no offence, kary (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Stiri de ultima ora:
Rodia a fost facuta suc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dovada crimei: (IMG:http://img.healthy.ro/images/uploads/rodie2.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaaaaai!! Ce soarta cruda. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toate o sa patim la fel :emoticoncaretremuradefrica: Ce ne facem, fetelor?
|
|
|
![]()
|
|
Barfa:
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Se aude ca stapana casei vrea sa faca o salata de fructe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca o sa ne facem suc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu cred ca banana era geloasa. |
|
|
![]()
|
|
Au inceput banuielile...
Speriate la gandul ca ar putea ajunge asa: (IMG:http://www.perfectlady.ro/admin/poze/529-1.jpg) , fructele se hotarasc sa impinga mai in fata fructul pe care il cred ele vinovat pentru transformarea in suc a Rodiei, sperand astfel sa convinga stapana casei sa foloseasca doar acel fruct ( nesimtitul!) pentru un compot (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:45 PM |
|