![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am trimis rolurile. Va rog verificati PM. Astept mesaje de la cele care trebuie sa-mi trimita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io as spune Scorpirescu pervers. Auzi? 2 palme la fund??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Se spune ca odata, de mult, in Grecia se afla un imens munte, numit Olimp. In varful lui ascuns de nori era casa zeilor.
Zeii duceau o viaţă de clan certăreţ lipsit de norme morale, incestuos, excesiv în actele erotice. În ciuda faptului că hrana şi băutura lor sunt, teoretic, ambrozia şi nectarul, zeii mănâncă şi beau din belşug vin şi cărnuri. Deşi lacomi de sacrificii, pe care le doresc adesea în hecatombă (HECATÓMBĂ, hecatombe, s.f. Jertfă religioasă (de o sută de animale) care se făcea la popoarele vechi. ♦ Denumirea sărbătorii în care se făceau asemenea jertfe. ♦ Fig. Masacru, măcel; grămadă de cadavre. [Var.: ecatómbă s.f.] – Din fr. hécatombe) , în mod paradoxal, ei nu suportă să vadă cadavre. Dorinta de putere si marire alimenta invidia si dorinta . Toti vroiau tronul, toti vroiau puterea. In scena, in ordinea numerelor alese: 1. Scorpi - Afrodita - Zeiţă a iubirii şi frumuseţii, soţia lui Hefaistos. Ares este principalul ei amant. Cunoscută ca cea mai frumoasă zeiţă. Simbolurile ei sunt sceptrul, mitra şi porumbeii. 2. Roxana - Apollo - Zeul al muzicii, profeţiilor şi al săgeţilor. De asemenea se spune că este zeul luminii şi adevărului. Este asociat cu soarele. Se mai face referirea că este cel mai frumos dintre zei. Fiu al lui Zeus. Simbolurile sale sunt arcul, lira şi laurul. 3. Book - Ares - Zeul războiului şi vărsării de sânge. Fratele Atenei şi fiul lui Zeus. Simbolurile sale sunt vulturii, câinii şi suliţa. 4. Angel - Artemis - Zeiţa vânătorii şi a sălbăticiunilor. Protectoarea virginelor. A devenit asociată cu luna. Apollo este fratele ei geamăn. Artemis este zeiţa castă. Simbolurile ei sunt arcul şi căprioara. 5. Kary - Athena - Zeiţa înţelepciunii, războiului şi meşteşugurilor. Sora lui Ares şi fiica lui Zeus. Este cea mai înţeleaptă dintre zei. Simbolurile ei sunt egida, bufniţa şi măslinul. 6. Jo - Demetra - Zeiţa fertilităţii, a grâului, a holdelor. Fiica lui Cronos şi al Rheei şi sora lui Zeus. Simbolurile ei sunt sceptrul, torţa şi cornul. 7. Lexie - Hera - Zeiţa căsătoriei. Soţia lui Zeus. Câteodată apare cu pene de păun. Simbolurile ei sunt sceptrul, diadema şi păunul. 8. Albi - Hestia - Zeiţa căminului şi a vatrei, centrul fiecătei gospodării. Fiica Rheei şi Cronos. Simbolul ei este vatra. Desi erau nemuritori, serile ii prindeau intotdeauna pe zei dormind. Sa facem liniste si sa iesim in varful picioarelor pentru a-i lasa sa se odihneasca. Se lasa noaptea... Zorii zilei au venit parca mai devreme azi. Aerul rece si mirosul dulceag al abroziei proaspat prajite ii imbie pe zei sa deschida ochii. In urmatorul moment insa le pare rau ca au facut acest lucru. Trupul lui Ares (Book) era sfasiat de vulturi si caini, iar capul ii era infipt intr-o sulita. Ochii lui priveau ingoziti cum trupu-i devenea mic dejun bogat in proteine. Oare cine a avut curajul sa-l elimine pe puternicul si temutul Ares? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oa! Ares? Cum asa? Da cine e atat de puternic incat sa reuseasca sa-l imobilizeze pe Ares si sa-i taie capul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratiorul meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine a indraznit sa-i curme viata acum cand era si el fericit, cand reusise sa o cucereasca pe preafrumoasa Afrodita..
ps: Teo foarte frumoasa ideea, ai gust bre' la ales povesti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taci, Atena, care te-ai nascut din capu lu tat-tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io stiu ca tu erai in vrajba cu frate-tu tata ziua va alergati si va bateati.
Care mi-ati omorat amantu, bre? amu raman numa cu uratu de barbata-miu. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai si amar de noi cand o sa afle Zeus. Cine putea sa faca asa o fapta infama si sa coboare mania lui Zeus asupra noastra? Mereu a fost iute la manie, si n-a tinut cont de nimic cand ochii ii erau umbriti de un gand sumbru!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si noi ca fratii, cu bune si rele. Dar numa' io stiu cat il iubeam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Oare cine a indraznit, ai idee Afrodito cine era gelos/geloasa pe iubirea voastra? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu, io asa stiu ca si tu si mandra de Hera erati geloase pe mine ca-s frumoasa de pic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca pentru Paris ne-am tras de par bine de tot odata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hera crapa nu alta ca-i luam toti gagii .. oare ea sa fi fost asa invidioasa ca il cucerisem pe prefrumosul Ares? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fugi bre de aci cum sa fiu eu geloasa ca fratiorul meu este fericit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si apai io nu am timp de sensibilitati din astea, eu sunt mult prea inteleapta!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:22 PM |
|