IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
kary_pink
post May 25 2009, 06:50 PM
Post #831

Musafir

Afrodita soro nu am facut nic subtil, mai ales in ce o priveste pe Angel care e pe lista mea alaturi de Jo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Si nu o tine pe a ta ca io as avea ceva cu tine, ca nu am deloc deloc. Pana una alta fratiorul meu e mort (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Dar Roxa iar sta in umbra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 25 2009, 06:54 PM
Post #832

Musafir

Frate-tu pe care nu-l suportai vrei sa spui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pe care ai vrut sa il omori in timpul razboiului troian. N-ai reusit decat sa il ranesti atunci ... vaz ca nu te-ai lasat de rele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cat despre faptul ca Angel e pe lista ta ... asta e ceva nou. tsts

+Quote Post
kary_pink
post May 25 2009, 06:58 PM
Post #833

Musafir

Pai asa ne place noua zeilor, asta e viata noastra, asta sta in caracterul nostru. Dar nu as fi ajuns niciodata cu fratelo sa ne omorm intre noi, in niciun caz atat de miseleste!

Cumnatica draga io habar nu am daca povestea are legatura cu realitatea dar vazand cum tu mergi deja pe pista gresita te-as ruga sa faci si alte scheme si sa prindem raufacatorii sa ramana pace printre zeitati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu te catrani asa impotriva mea ca iar ne agitam pe aci si mafioatele rad de noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Jo gata cu inversunarea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post May 25 2009, 07:04 PM
Post #834

Musafir

Kary, eu mai am si alte treburi, nu stau sa dau refresh la 5 minute sa zic ceva dupa fiecare post nou. Am zis ce am avut de zis, care mi-s banuielile. Ce-ai vrea, sa vorbesc ca o moara stricata sa zic aceleasi lucruri intr-una?

+Quote Post
scorpirescu
post May 25 2009, 07:10 PM
Post #835

Musafir

Asteptam si pe Albi si Roxi sa-si dea si ele cu parerea lor de zei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 25 2009, 07:11 PM
Post #836

Musafir

Si Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post May 25 2009, 07:31 PM
Post #837

Musafir

Scuze, scuze, acum am ajuns. Am citit si eu rapid ce s-a zis. Da, e normal sa fiu suspectata, doar sunt atatea doritoare la titlul de sotie a lui Zeus. Nu m-ar mira ca Hestia si Demetra sa atenteze la sotiorul meu iubit si sa ma saboteze.

Stati asa sa-mi scriu si eu personajele pe o foaie ca deja le-am ametit si nu mai stiu care cu care e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 25 2009, 07:35 PM
Post #838

Musafir

Hestia si-a obtinut de la Zeus acceptul ca sa ramana toata viata virgina. Saraca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca a fost singura zeitate pe care Zeus a ratat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post May 25 2009, 07:35 PM
Post #839

Musafir

Lasa ca-i de ajuns o casatorie intre frati, nu mai trebuie si a doua...
Persephone a fost facuta doar de catre mine, degeaba au iesit zvonurile cum ca e facuta cu Zeus. Spre deosebire de altii, eu cred ca impreunarea fratilor e o greseala!!

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 07:47 PM
Post #840

Musafir

Stati, ca abia ce-am venit din parc si-o sa mai lipsesc cu masaj, baita, masa de seara.

Apollo ii cinstit si nici prin cap nu-i trecea sa-si omoare fratele. Am citit Legendele Olimpului in copilarie, dar nu prea mai tin minte care ce facea. Trebuie sa ma intorc la poveste sa vad ce si cum. Evident, ca-n prima tura e greu ca cineva sa para suspect.
P.S. M-as distra ca Scorpi sa fie iar mafioata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 06:00 PM