IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
albinuza
post May 25 2009, 08:46 PM
Post #851

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai mi-am exprimat prima regretele, pentru ca am intrat prima dupa ce a pus Teo povestea. Pot sa bag mana in foc, ca daca nu ziceam nimic, tot eram mafiot, pentru ca m.am perindat pe acolo dar nu am nici un regret!

Hestia e onesta!
Nasul imi zice ca e Apollo si e posibil sa fi in cardasie cu Artemis sau Demetra.

Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 25 2009, 08:48 PM
Post #852

Musafir

Mda, daca vi-ati pune putin mintea la contributie ati vedea ca sunt f slabe sansele sa fiu eu mafioata devreme ce toata lumea e inversunata impotriva mea. Cred mai degraba ca sunt un tap ispasitor destul de comod : nu am mai fost demult mafioata, am si un rol in poveste care s-ar potrivi, ce mai..e perfect (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu o suspectez acum pe Kary, care prea merge pe cartea ce o joaca de obicei. O atrage pe Scorpi de partea ei ca si cum ar sti ca ea nu poate fi mafioata si in acelasi timp invinovateste pe altcineva. Parca am mai vazut schema asta, am si pus botu la ea de doua ori la rand chiar.

+Quote Post
kary_pink
post May 25 2009, 08:55 PM
Post #853

Musafir

Vai tu Angel tap ispasitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ete voteaza'ma ca nu ma supar...

Si nu atrag pe nimeni de partea mea, mai intai Scorpi a spus ca subtil te apar pe tine, acum tu spui ca pe ea. Ceva nu prea merge...

+Quote Post
Jo
post May 25 2009, 08:55 PM
Post #854

Musafir

Eu ma retrag la un film, lipsesc deci vreo 2 ore. Mai arunc dupa un ochi sa vad ce s-o mai intamplat.

+Quote Post
kary_pink
post May 25 2009, 08:56 PM
Post #855

Musafir

Ps: Lexie ce episoade bonus?

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 08:59 PM
Post #856

Musafir

Io va spun de pe acuma ca plutesc in incertitudine si nu ma grabesc cu votul.
Pledoaria lui Angel mi se pare de luat in seama.

+Quote Post
kary_pink
post May 25 2009, 09:01 PM
Post #857

Musafir

Io habar nu am cat de mafioata este Angel dar stiu cat de buna este ca mafiot. Si cat poate duce de nas ceatenii...

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 09:02 PM
Post #858

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu ma duc sa mananc. Lipesc vreo ora!

+Quote Post
scorpirescu
post May 25 2009, 09:08 PM
Post #859

Musafir

Tap ispasitor comod? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
- nu ai fost demult mafioata: sare din schema pentru ca rolurile sunt trase la sorti, nu conteaza ce ai mi fost in ultimul timp.
- ai un rol in poveste care s-ar potrivi. Nici poveste. Zeii astia toti erau razbunatori si violenti, iar Hera ii intrecea pe toti. Artemis era chiar de treaba de obicei.

Si inca o treaba: cand te stii nevinovata te aperi mai cu foc. Oare te-am prins? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iar acum incerci sa o scoti pe Kary macar ea sa ramana. Asa cred eu.

Kary, posturile tale nu se prea leaga. Votez Kary.

+Quote Post
angeldust
post May 25 2009, 09:10 PM
Post #860

Musafir

Pai tocmai Scorpi, asta ziceam si eu, ca chestiile de care sunt acuzata : ca nu am mai fost demult mafiot, ca am tras numaru 4 sau am rolul Artemis sunt cat se poate de irelevante, asa ca nu inteleg de ce sunt folosite de unii ca probe in acuzarea mea.
Sau asta cu "nu stiu daca e mafioata dar stiu cat de buna e ca mafioata asa ca sa o linsam just in case".
Si Scorpi stii si tu ca ca de obicei cand o singura persoana este acuzata de aproape toata lumea de obicei nu este mafioata.

P.S. Si eu tot la PB ma uitam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 06:40 AM