![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine ma scoate pe mine Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Uite ca eu te vad cinstita si tu ma votezi no bine dar gresesti...
Pai da Angel esti un bun mafiot, dupa cum vezi deja Roxa a spus sa se faca atentie la ce spui tu si Scorpi m-a votat pe mine. Pana la postul tau cam erai tu aia suspectata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si da, nu am certitudinea ca esti mafioata dar observ ca vrei sa duci de nas lumea si atragi atentia asupra mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma uitam la 'Prietenii mei' care s-o gatat. Si urmeaza Said (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si nu ti se pare normal sa ma apar Kary, mai ales ca ma stiu nevinovata? Eu nu am incercat sa atrag atentia asupra ta, mai mult o banuiam pe Jo la inceput dar apoi jocul tau mi s-a parut suspect. Si daca Scorpi te-a votat nu cred ca te-a votat pt ca am imbarligat-o eu ci te-a votat pentru ca si ei i s-a parut acelasi lucru probabil. Si Roxana a aplecat urechea la ce am zis eu pentru ca am zis ceva oarecum logic si anume ca daca o persoana cam este banuita de toata lumea chances are sa nu fie aia mafioata.
Eu imi pastrez banuielile pentru Jo si Kary si o sa ma decid pe cine votez ca sunt si multi care abia au zis doua vorbe. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel si scorpi, eu pe voi oricum nu va cred niciodata, puteti voi sa indrugati toate logicile din lume, voi mintiti prea bine ca sa fiti crezute ca spuneti adevarul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Angel care toata lumea te banuia pe tine? Ca mie nu mi s-a parut deloc asa...
Jocul meu orice as spune si oricum m-as comporta voua vi s-a parut mereu suspect, ba ca ma agitam si paream singura mafiot desi nu eram, ba ca cautam reactii si vai domle cautam tapi ispasitori ba nu stiu cum...Mai mereu am fost persoana ideala pentru vot... Acum nu ma agit, nu vreau pentru ca oricum nu prea ati tinut cont de schemele mele in jocurile trecute (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nah pana la urma fiecre are dreptatea si logica sa... Roxa, Albi si Lexie abia au spus cate ceva... Jo se agita ea la inceput, acum vad ca e pe faza dar nu stiu daca usor mai retrasa pentru ca a vazut ca se agita degeaba sau pentru ca a vazut ca da de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iar tu Angel ramai oricum suspectul meu numarul unu... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Angel zice ea bine ce zice, cu teoria ei ca cel banuit din prima de cei mai multi estede obicei nevinovat, dar totusi mi se pare cam prea scoasa din cutie teoria.
Dar de Rox ce parere aveti? Ca nasul meu tot spre ea ma ghideaza! Eu o sa votez maine dimineata! Mai stau maxim jumatate de ora! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, am lasat deja votul meu si am zis ca am plecat la film. Eu cred ca Angel e, ce sa fac, sa zic cu portavocea asta? Sa ma cert de una singura? Nu inteleg, ce-ai vrea sa fac? Aveam cateva banuieli pe care mi le-am expus, si tu tot o tii incontinuu ca nu ma mai agit.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo ma derutezi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi-am exprimat si io parerea nu te-am atacat...Nu am repetat ca esti retrasa, am subliniat ca esti pe faza dar usor mai retrasa in inversunare. Pot fi doua motive: ori ai vazut ca te agitai degeaba pentru ca este interpretata gresit, ori ti-a fost teama ca dai de banuit... Nu m-am referit ca esti pe faza in sensul ca esti prezenta dar taci, greseala mea daca s-a inteles asta... Sincer o stiu pe pielea mea ce inseamna sa te agiti si sa pici tap ispasitor sau sa derutezi... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cand voi reusi sa intru dimineata, sper pana in 11 insa voi lasa votul din seara acesta.
Jo mi s-a parut de la inceput cam prea hotarata si chitita sa arunce vina asupra cuiva si nu am vazut-o facand asa pana acum, tocmai de aceea imi da de banuit, pana la proba contrarie. Pe restul le pasuiesc si urmaresc ca o zeita ce sunt. Votez Jo. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, tare-mi place mie cand vii tu pe la jumatea jocului dupa ce s-au tras de par toti ca incoace si incolo, si tu ca o panseluta nevinovata nu trebuie decat sa alegi mafiotu... Doamne fereste sa te disculpi sau ceva, doar se stie din oficiu ca tu nu esti niciodata mafiot. Si eu te-am vazut de multe ori aruncand vina pe cineva de la inceput, iar acum ai tacut chitic... dupa acelasi rationament de data asta esti mafiot, ca esti tacuta, nu?
Tare mi se pare mie ca am mirosit ceva in directia buna... edit: apropo, eu ma duc la somn. noapte buna. This post has been edited by Jo: May 25 2009, 11:01 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 06:43 AM |
|