![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am tras o tura de bocit la final de PB ca o adevarata zeita a vanatorii ce sunt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cred ca voi vota de dimineata, ca mai vad persoane online suspect de neimplicate si mi-e sa nu fiu pe o pista gresita. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-i atata agitatie, Kary? Esti in pericol si nu vad eu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca-i vorba Angel pare sa aiba mai multi care o banuiesc decat tine. Si daca Angel e mafiot nu poate fi decat cu tine dupa parerea mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Poate mafioatele is Albi cu Roxi, ar fi o faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am papat!
Si mie imi da de banuit stilul de joc al lui Jo! Se agita mai mult cand nu era vinovata! Nu mi-a raspuns nimeni se parere are de Roxana. Eu acum ma bag la somn, si maine dimineata o sa votez. Noapte buna zeitelor! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai, Angel, te si vad plangand in batista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la filme. Hai ia un gat de ambrozie sa-ti revii.
O sa iau si eu o dusca pentru ca tre sa ma bag in pat langa uratul de barbata-miu amu ca mi-ati ucis amantul focos. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 25 2009, 11:16 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi sunteti cu capu`, zau asa. Daca ma agit... ca de ce ma agit. Daca nu ma agit, da` de ce nu ma agit? Daca ma agit, clar, sunt vinovata, altfel nu m-as agita asa, pac, votati toti jo si o eliminati. Daca ma agit mai putin, ca sa nu ma linsati din prima, aaaa, da de ce te agiti mai putin jo? esti vinovata, pac, linsam. Zau, asa nu-i bine, asa nu-i bine. Dupa capu` vostru cum ar trebui sa ma port?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, nu stiu de ce ti se pare ca nu m-am implicat. Nu cu mult timp in urma am spus clar asupra cui se indreapta banuielile mele si erai si tu pe lista. Ce rost are sa spun vorbe inutile. Nu am timp sa verific din minut in minut ce se scrie, dar am venit si mi-am lasat parere la fel ca si ceilalti. Nu cred ca trebuie nimeni acuzat atata timp cat isi face datoria.
Eu am citit ce s-a scris, am vazut cum a reactionat fiecare si parerea mea este ca tu te agiti mai mult decat trebuie. Mai mult, eu n-am avut de ce si nici n-am simtit nevoia sa ma disculp degeaba, nu ma simt vinovata de nimic. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei da Scorpi ai nimerit'o (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E clar ca lumina zilei ca numa partenera cu Angel nu sunt, ar cam trebui sa ma devotezi daca nu imi gasesti partener...
Jo se intampla. Eu stiu, eu cunosc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un joc ce sa-i faci... Albi nu inteleg ce tot insisti tu cu Roxa, ce sa spunem despre ea cand abia a spus ceva... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hestia si-a obtinut de la Zeus acceptul ca sa ramana toata viata virgina. Saraca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca a fost singura zeitate pe care Zeus a ratat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, esti mortala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Zeitatile s-au luat de par. Tunete si fulgere in Olimp. Ambrozia e pe terminate, iar ziua se apropie si ea de terminare. Trei zeitati sunt sigure ca stiu cine este vinovat de moartea lui Ares(Book) - fie vorba intre noi, fara sa auda povestitorul (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) , zeii nu sunt nemuritori? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Demetra (Jo) a votat Artemis (Angel) Afrodita (Scorpi) a votat Athena (Kary) Hera (Lexie) a votat Demetra (Jo) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Jo, nu suntem "toate cu capu", este un joc si in prima tura toata lumea voteaza dupa instinct. Tu de ce m-ai votat pe mine? Ar trebui sa iti zic si eu vreo doua-trei epitete sa fiu mai convingatoare? Ai un singur vot si deja faci ca trenul, n-am mai pomenit asa ceva. Eu sunt f f curioasa ce voteaza Kary, ca de obicei ea vota prima si acum habar nu am pe cine o sa voteze. Si scorpi nu inteleg de unde ai dedus tu ca numa cu mine ar putea fi Kary, zi si mie ca poate e ceva ce nu vad si o votez pe Kary degeaba. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e vorba de vot, e vorba ca atunci cand ma agit toata lumea ma banuie pentru ca ma agit prea mult. Daca nu ma agit, iar ma banuie toata lumea ca nu ma agit. In conditiile astea eu cum ar trebui sa reactionez? N-am nimic impotriva votatului pe instict (ca pe asta se bazeaza mafia cel mai mult), dar cand cineva vine intr-o tura si zice ca mie jo mi se pare vinovata ca se agita, si-n alta tura ca mie jo mi se pare vinovata ca nu se agita, e de-a dreptul enervant. Prefer sa se zica ca sunt vinovata ca am o mutra mai stramba, sau ca personajul meu face nu stiu ce, sau whatever chestie inventata decat sa se ia de o chestie reala ca zau nu mai stiu cum sa joc. Si nici nu o sa o mai fac pe viitor.
Daca stau bine sa ma gandesc, in tura in care s-au paruit kary cu sweet, kary la fel a insistat pe o chestie si anume ca sweet se contrazice. Si a tot tinut-o cu asta. Acum a gasit altceva. Dupa regula nescrisa ca "asa ai facut si intr-un joc trecut", devotez Angel si votez kary. This post has been edited by Jo: May 26 2009, 08:41 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:22 PM |
|