IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Roxana_
post May 26 2009, 08:42 AM
Post #881

Musafir

Zeitatilor, imi fac mea culpa, in fata voastra ca aseara m-a invins somnul inainte sa mai apuc sa ma opinez. Am stat si-am citit si-am mirosit, nu stiu daca imi fuse distorsionat mirosul.
Hestio (Albi) daca vrei sa faci ancheta si sunt pe lista de suspecti, afla c-ar trebui sa ma stergi de acolo. Eu n-aveam nici un scop ascuns in a-l omori pe Ares. Apollo-i zeu cinstit. Canta la harpa cand s-a intamplat nedreptatea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa revenim la miros, o votez pe Demetra (Jo) si le mai suspectez pe Athena (Kary), Hestia (Albi).
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 08:54 AM
Post #882

Musafir

Pai, Angel, simplu: pentru ca restul toate te-au banuit din prima. Singura care nu a spus nimic de tine la inceput a fost Kary. In plus a si sarit pe Jo ca de ce te acuza tzac pac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De unde am dedus ca daca tu esti mafiot numai cu Kary poti fi. Invers nu este valabil.
Si cand avand in vedere ca toata lumea te banuia, de unde s-ar deduce ca nu prea ai putea sa fii mafiot a inceput sa te banuie ea ... realy strange.

Poate Kary nu e mafiot dar are un joc foarte ciudat care asta spune. A facut deja o gramada de greseli:
- in momentul cand toata lumea o banuia pe Angel, Kary ii lauda calitatile de mafiot. Si se mai face si ca nu vede ca toata lumea o banuia pe Angel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
- imi spune ca ar trebui sa o devotez pentru ca nu ii gasesc partener? Asta de unde a fost dedusa? Greseala. punct negru.

Oricum, si in jocul lui Angel ceva scartaie. Pentru ca e in defensiva, nu in ofensiva cum e de obicei cand e personaj pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I have my eyes on you, babe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 09:05 AM
Post #883

Musafir

Aceeasi replica de fiecare data, ca am un joc ciudat... Dar ce mi se pare aiurea este ca vedeti numa ce vreti voi, ce e important nu si nu. Se leaga cate un zeu de un cuvant pe care l-am spus sau o fraza si o tine cu asta, Jo ca am spus ca nu se mai agita desi i-am explicat apoi alb pe negru ce si cum si am si insistat pe treaba asta si ca atare ma si voteaza, Scorpi o tine pe a ei ca am aparat-o pe Angel si apoi acuzat-o. Bre Afrodito, am avut o reactie la postul lui Jo nu am aparat pe nimeni e clar ca lumina zilei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Angel de unde ai scos'o tu pe asta ca eu mereu am votat prima nu stiu. Si nu inteleg de ce atati impotriva mea. Ma banui voteaza-ma, argumenteaza dar nu incita... O sa votez cand vreau io si probabil o sa te votez pe tine mafioata mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 09:06 AM
Post #884

Musafir

Jo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) esti figura zau. Normal ca toata lumea se leaga de ce poate, nu tre sa joci tu dupa remarcile pe care le fac restul ... Daca vorbesti prea mult esti mafiot clar, daca nu vorbesti esti iara mafiot. Nu exista un mod de jucat al mafiotilor si unul al cetatenilor. Am crezut ca ati invatat asta deja. Toata lumea trebuie sa se lege de ceva, indiferent ce, altfel nimeni nu e niciodata suspect. Pai voi ati vrea sa ne dea de banuit fix numai mafiotii??? sunteti culmea.
Cel mai enervant intr-un joc este sa vezi pe cineva ca se enerveaza, nu ca x sau y se leaga de nush ce. Se leaga pentru ca asa e jocul .. is obligati sa se lege! Si chiar daca nu esti mafiot nu e obligatoriu ca lumea sa te creada! Asa e jocul.

So: offf, Jo.. si tu? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E joc, Jo, nu licenta. O sa-ti treaca si o sa vezi ca am dreptate.

This post has been edited by scorpirescu: May 26 2009, 09:08 AM

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 09:12 AM
Post #885

Musafir

votez Angel

+Quote Post
albinuza
post May 26 2009, 09:17 AM
Post #886

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! Am o groaza de treaba in dimineata asta.
Am citit asa in mare.
Dat fiind faptul ca nu am foarte mult timp pana la 11, si prima mea idee a fost Roxi, Votez Roxi.

+Quote Post
Jo
post May 26 2009, 09:18 AM
Post #887

Musafir

Sunt 90% sigura ca Angel si Kary sunt impreuna. Cum am devotat eu Angel si a ramas fara voturi, hop kary a zis ca e ok sa o voteze pe angel sa nu mai dea de banuit, ca si-asa n-are destule voturi sa fie eliminata.

This post has been edited by Jo: May 26 2009, 09:18 AM

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 09:21 AM
Post #888

Musafir

Ei da ai nimerit'o (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Tot jocul am spus ca banuiala mea cea mai mare este Angel...

Si v-as ruga sa va mai uitati pe posturile mele si pe schemele voastre si pe joc si sa nu-mi sapati groapa degeaba...

+Quote Post
Jo
post May 26 2009, 09:23 AM
Post #889

Musafir

Desigur:)

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 09:23 AM
Post #890

Musafir

Daca eram cu Angel era lojic sa te votam pe tine, sau eu daca ma simteam cu teama te-as fi votat pe tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ete asa aveai trei voturi si se gasea un tap ispasitor, dar ete ca eu nu am siguranta ca esti mafiot, mai tare o banui pe Angel...

+Quote Post

102 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th November 2025 - 02:08 AM