![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinutzo tu esti ca in faza aia cu "Batman Batman" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cam ciudat si jocul tau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Jo iubita, nu poti fi mai departe de adevar, nu sunt mafioata si nu fac nici o echipa cu Kary. Ba mai mult votez Kary ca nah, chiar daca faci tu pe aici ca trenul te cam cunosc deja cand te agiti fara rost si cand cu rost si parca pt moment m-ai convins ca nu esti mafioata. Daca iarasi ma aburesti ca si atunci cand erai cu Scorpi asa o mama de bataie iti dau de nu te vezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si o propun ca posibila partenera pentru Kary ori pe Albi ori pe Roxi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si uite asa ajungem la ce spuneam ieri, ca Angel este un mafiot bun. A intors ce era contra ei impotriva mea. De la trei oameni care o banuiau pe ea m-am ales eu cu trei voturi. Of dar da asta nu vi se pare suspect....
Scorpi am incredere ca macar tu sa vrei sa vezi adevarul... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Angel, proasta propunere! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In legatura cu mine. Cu Rox sunt de acord.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, daca pana acum mai aveam indoieli, acum sunt aproape sigura de tine Kary. Si asta pentru ca ai bagat iar faza aia cu "Scorpi am incredere ca macar tu sa vezi adevarul" ca si cum tu ai fi politist si ai sti ca scorpi nu e mafioata. Dar evident nu esti politist, ori ai fi spus din moment ce esti pe cale sa fii linsata. Asa ca nu vad de unde siguranta ta ca scorpi nu e mafioata. Imi explici si mie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca sunt politist si Scorpi e cinstita. Dar nah daca din o mie de detalii nu a vrut nimeni sa inteleaga eu nu am ce face...
Si bre' Angel fiecare joaca, spune, voteaza cand are el chef nu cum ar trebui dupa teoria ta. Ca fiecare avem logica noastra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esti de departe mafioata pentru ca altfel nu-mi explic jocul asta dubas al tau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai rau imi pare ca in loc sa stau io pitita intr-un colt si sa nu ma las dansata sau omorata la noapte a trebuit sa ma expun numa pentru ca tu i-ai intors impotriva mea... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi, ma Kary, fix cand ma gandeam ca jocul lui Angel devine din ce in ce mai dubas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu ... parca nu-s argumentele ei de obicei.
Stateam pe ganduri sa fac asta: Devotez Kary. Votez Angel. No, lasa ca-i bine, Kary ... ca altfel mureai la noapte si nu mai apucai sa spui nimic din ce ai aflat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah, daca chiar esti police ar trebui sa vezi mai bine, si poti sa intrebi la noapte despre mine as long as you wish. Bine ca nu ai asteptat pana dupa ce s-a inchis prima tura sa zici ca esti police.
si vezi ca am avut dreptate, jocul tau chiar era dubash, pt ca ai lasat tot felul de indicii cum ca esti police si nu credeam ca o sa risti sa de desconspiri daca chiar erai. Daca eram mafioata o votam de la inceput pe Jo si te omoram la noapte ca doar ai lasat 100 de indicii ca esti police. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In fine...devotez Kary, revin la primul instinct, votez JO (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mafioooosssoo mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa joci tu, necurat da? devotez Kary votez Angel. Cum ma faci tu sa ma indoiesc de simturile mele si ma ametesti intr-una.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai am lasat indicii pentru ca tu ai insistat sa vezi negru pe alb asta si m-am gandit ca macar cetatenii onesti sa faca ceva... Nu am facut nic dubas. Aia care se facea ca nu intelege si atragea privirea asupra mea ai fost doar tu, altcineva nu... De asta si cred ca esti mafioata...
Si normal ca am asteptat ultima clipa ca pana azi dimineata nu eram in pericol... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca votezi Jo, mafioata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .. ca numai cu ea te mai poti scoate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:12 PM |
|