![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu-mi place marul (Kary), iar ananasul (Scorpi) ala crud te pisca la limba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pepenele verde (Lili) nu prea da bine in salata. Acum depinde ce-i inspira pe mafioti, din fructele ramase. Oricum, mai mult de un fruct, n-au cum sa aleaga. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde ii banana, bre?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Suspiciunile raman deocamdata la stadiul de susoteli. Nimeni nu are curajul sa strige cu voce tare "Asta e vinovatul!". Eu stau acuma si gandesc: fructele vor vota pe cineva doar ca sa scape ele de cutit sau din dorinta de a face dreptate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ma, am ramas singura pe masa aci? Nu-si mai da nimeni cu parerea?
Eu cred ca o sa votez mar verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doar crezi sau esti sigura?
Fete cucuiete si parfumate, eu pe la 17 ies si revin in jur de 19 si ceva. Vreau dezbateri, polemici, banuieli. Aruncati cu pietre, amenintati! Vreau actiune! Poate pana la 19.30 nu am cel putin trei pagini de pareri (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/mf_seehearspeak.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banana era la scoala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana la urma e cu 2 mafioti sau unu?
|
|
|
![]()
|
|
Cu doi mafioti si fara striper.
Bine ai venit Banano! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa nu ma faceti banana split peste noapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu stiu de ce se ia grepfruitu de mine, cand eu nici nu am aparut pe front (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bad fruit!! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau polemici si dezbateri si banuieli. Da' n-am cu cine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce spui tu, Ananasule?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:19 PM |
|