IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
angeldust
post May 26 2009, 09:55 AM
Post #901

Musafir

Mah mai tii minte cand ai facut EXACT asa si erai police si te dadeai cu curu de pamant si ma acuzai doar pentru ca intainte sa te anunti te-am votat?? Si pana la urma eram nevinovata?? Mai tii minte? Intelege ca faptul ca tu esti police si eu te-am votat pentru ca mi s-ar parut ca joci dubash nu inseamna automat ca eu sunt mafioata. Intelegi logica?

Si nu inteleg de ce toata lumea pt ca politistul ma acuza repede toti "daaa...ea e". Scorpi te-ai sucit??? Ziceai ca daca sunt mafiaota numa cu KARY pot fi. Acum cu cine is , ha??
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 26 2009, 09:55 AM
Post #902

Musafir

Bine ca spusesi Kary. Sa speram ca nu vei fi linsata la noapte si mai afli cate ceva.

Eu parca mi-as mentine votul. Si suspecte sunt Angel, Albi.

+Quote Post
Jo
post May 26 2009, 09:57 AM
Post #903

Musafir

Ma... ochii mei se indreapta spre Lexie, Albina si roxana. Daca kary e innocent, scorpi la fel, angel presupunem ca-i mafioso, eu ma stiu nevinovata... acu` cine-i perechea lu angel? Kary, te rog sa intrebi de mine la noapte, sa va lamuriti ca-s onesta.

+Quote Post
angeldust
post May 26 2009, 09:59 AM
Post #904

Musafir

Si fireste ca votez Jo pt ca unu la mana era primul instinct si doi la mana chiar nu am de gand sa ma elimin singura.

Albinutzo, cam de tine depinde totul ....dar avand in vedere ca te-am pus pe lista mea de suspecti tare mi-e ca o sa ma votezi pe mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si nu iti fa iluzii KAry va vei mai afla ceva la noapte, ca daca ma eliminati vor ramane sigur 2 mafioti in joc si o sa mori garantat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 10:00 AM
Post #905

Musafir

Cu Roxi, ca se codeste sa te voteze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zic si eu .. de unde sa stiu..

+Quote Post
kary_pink
Post #906

Musafir

Logica ta Angel dar eu nu spun ca pari mafioata pentru ca m-ai votat. Ai fost singura care a insistat sa ma aduca pe mine la lumina atata tot... Si habar nu am daca esti sau nu mafiot dar esti singura pe care o banui cel mai mult. Adica tu poti dar io nu...

Tu de aseara pana azi ai continuat sa subliniezi cate ceva despre mine, ba ca nu am votat inca si deobicei o fac, ba ca nu ma agit ca alte dati, ba ca o atrag pe Scorpi de partea mea... La fiecare post al tau exista ceva legat de mine. Si asta ma face sa cred ca ai dorit sa explodez...

Tu din momentul in care au inceput zeii sa te banuie, nu ai venit cu argumente in apararea ta, ai venit cu acuzatii spre mine... Logic mi s-ar fi parut sa te aperi pe tine nu sa scoti pe altcineva vinovat. Dar nah fiecare cu logica sa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
Post #907

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Gata!

+Quote Post
angeldust
post May 26 2009, 10:03 AM
Post #908

Musafir

Mda Kary, ca si atunci cand exact asa ai facut, nu reusesti sa vezi mai departe de tine, asta e. Sunt convinsa ca daca altcineva te-ar fi acuzat, l-ai fi banuit cel mai tare pe ala. De asta jocul tau pare dubash chiar si cand esti politist, ca nu vrei neaparat sa gasesti vinovatul, vrei doar sa ramai tu in joc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 10:06 AM
Post #909

Musafir

Pai si tu ai vrut sa gasesti vinovatul? Catranindu'te numa impotriva mea...Hai bre Angel ca ma acuzi pe mine de jocuri dubase cand al tau a fost dubas...

Scuze Teo acum am vazut ca ai inchis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 26 2009, 10:08 AM
Post #910

Musafir

mda...normal....it's all about you (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La inceput am acuzat-o pe Jo, apoi pe tine daca mai tii bine minte. Deci nu m-am catranit NUMAI impotriva ta. Dar cum sa reusesti tu sa vezi ceva ce nu te afecteaza direct? No chance! Puii mei, eu am obosit deja....nu se mai inchide jocul odata? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

102 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 10:12 PM