IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Jo
post May 26 2009, 10:19 AM
Post #911

Musafir

Io` votez sa ma votati pe mine, ca tocma o aparut sims 3 si eu tre sa ma gioc ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 10:19 AM
Post #912

Musafir

Vai ce galceava in cer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cred ca e egalitate totusi. Sau nu? care-i situatia voturilor, Zeus? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 26 2009, 10:33 AM
Post #913

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Zeus a avut oleaca de problema cu fulgerul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Boon...
Deci: Angel are trei voturi
Jo are trei voturi
Roxana are un vot.

Avem o egalitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nimeni nu se razgandeste? Sau cum sa procedam?
Eventual, deschidem jocul inca un pic, pana va mai rumegati deciziile. Pana la ora 14?

+Quote Post
Roxana_
post May 26 2009, 10:36 AM
Post #914

Musafir

Apollo nu-si schimba votul. Nu fac nici o echipa cu Angel, doar ca mi se pare cinstita.
Nu stiu de ce, dar presimt c-o sa mor la noapte.

Teo, eu zic ca ora 12 e ok. E prea mult ora 14.

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 10:44 AM
Post #915

Musafir

Eu as vrea sa aud ce spune si Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Angel eu am spus de aseara ca pe tine te banui cel mai mult, normal ca nu mi se pare ok ca lumea sa te voteze doar pentru ca a facut'o si politistul si nu cred ca a fost asa, ai fost votata de Jo care te votase si aseara si apoi te'a devotat si m'a votat pe mine ( oare de ce ) si apoi ai fost votata de Scorpi care oricum era in dubiu intre tine si mine...

Aseara te banuiam pentru ca reactionai fata de acuzatiile lui Jo razand si deobicei cand erai cetatean te enervai la acuzatii nefondate. Acu nah poate gresesc... In plus daca aseara o banuiai pe Jo pentru ca era inversunata si te acuza mai apoi ai continuat sa ma vezi vinovata numa pe min pentru ca probabil eram singura care reactiona...

Singurele care ne-am agitat am fost eu, tu , Scorpi si Jo. Normal ca iti vine sa votezi pe cine se agita mai mult si are reactii. Ca poate instinctul meu imi spune si ca Lexie ar putea fi mafioata dar cand ea nu spune nimic pe ce sa ma bazez eu?!

Intre tine si Jo tu imi pari mai vinovata. Poate amandoua sunteti cetateni ce stiu io...

Eu nu am decat o certitudine ca eu si Scorpi suntem cinstite atata tot...

+Quote Post
angeldust
post May 26 2009, 10:44 AM
Post #916

Musafir

Eu nu prea mai am ce sa mai zic.

La cum vad eu situatia daca nimeni nu se razgandeste, totul depinde de Albi.

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 10:47 AM
Post #917

Musafir

Despre Albi am un of, a fost singura aseara care nu s'a luat dupa grup, a tinut'o pe a ei cu Roxa si nu a votat nici Kary nici Jo ca majoritatea. Ori este cetatean si a mers pe instinctul ei neavand nevoie de tapi ispasitori ori este mafiot si nu vroia sa-si puna partenera in pericol (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 26 2009, 10:56 AM
Post #918

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pot sa ma enervez si ioacu? Daca votam ca majoritatea, eram mafiot, ca incercam sa elimin pe cineva! Daca am votat ce am simtit, sunt mafiot ca nu vreau sa-mi pun in pericol colega.
Devotez Roxi, votez Jo
Si Angel imi pare ciudata, dar mai tare JO

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 10:56 AM
Post #919

Musafir

Angel, eu te-as devota ca prea te-ai enervat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ba, nu va mai enervati ca ma intimidati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar problema e ca nu cred ca Jo e vinovata, si va fi ea linsata daca te devotez.
Ar trebui sa ne orientam privirile si spre smecherele de Albi Roxi si Lexie.

Le asteptam si pe Albi si Lexie sa-si dea cu parerea.

+Quote Post
Lexie
post May 26 2009, 10:57 AM
Post #920

Musafir

Mai, imi cer scuze, eu abia am reusit sa intru sa citesc, am avut treaba pana peste cap. Chiar ma gandeam ca a trecut de 11 si nu stiam ce s-a intamplat.

Am vazut care-i situatia, e bine ca avem politistul cu noi si ca macar de Scorpi stim ca este onesta. Kary, desi argumentele tale sunt valide, totusi parca tind sa merg spre primul meu instinct, si anume Jo. Nici Angel nu m-a convins foarte tare, a avut un joc cam ciudat, de obicei reactiona altfel, dar acelasi lucru il pot spune si despre Jo. Imi mentin votul si sper ca am luat decizia corecta.

+Quote Post

102 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 08:20 PM