IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
scorpirescu
post May 26 2009, 10:58 AM
Post #921

Musafir

Ma, eu nu cred ca e Jo. Atentie!!! Eu as spune sa va mai ganditi. Cred ca mafioatele sunt 2 dintre cele patru: Angel, Roxi, Lexie si Albi.

This post has been edited by scorpirescu: May 26 2009, 10:59 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 11:00 AM
Post #922

Musafir

Dintre cele trei eu pe Albi o vad cea mai nevinovata, nu stiu de ce, dar de aseara cand toata lumea se acuza ea era asa pe cont propriu...

Nici eu parca nu as crede ca e Jo dar nu se stie niciodata...

Asa ca pentru mine ori e Angel cu Roxa ori cu Lexie. Ori nah poate sunt cuplu Roxa si Lexie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 26 2009, 11:05 AM
Post #923

Musafir

Kary si celelalte fete, sunt cinstita, chiar prea-cinstita. Lista mea de suspecti contine urmatoarele nume: Jo, Angel, Albi. N-am nominalizat-o pe Angel, ca vreau sa vad ce se intampla la noapte. Nici de Lexie nu stiu ce sa spun.
Un lucru e cert: io, Kary si Scorpi suntem cu binele.

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 11:06 AM
Post #924

Musafir

Yep.. nu stiu la care dintre Roxa si Lexie le convine sa iasa Jo din joc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi de cine intrebi la noapte.

+Quote Post
kary_pink
post May 26 2009, 11:08 AM
Post #925

Musafir

Uitandu'ma in urma cred in urmatoarele cupluri: Jo-Angel ( da da stiu suna nebuneste ), Angel-Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post May 26 2009, 11:11 AM
Post #926

Musafir

Scorpi, mie nu-mi convine decat sa iasa mafiotii si sa castigam noi, cetatenii. Am banuit-o pe Jo de la inceput asa cum fiecare dintre noi a banuit la randul lui pe cineva si am votat-o. Nu imi schimb parerea dupa cum bate vantul, mi-as fi schimbat votul doar daca persoana votata era doctor sau politist. Cum nu pare sa fie cazul, merg pe instinctul meu.

+Quote Post
albinuza
post May 26 2009, 11:11 AM
Post #927

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

In mintea mea e o combinatie intre Jo-Angel-Roxa!

+Quote Post
Teocris
post May 26 2009, 11:13 AM
Post #928

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

In momentul de fata , Demetra (Jo) are patru voturi impotriva ei, iar Artemis (Angel) are trei voturi.
Astept pana la 12.30 sa-si spuna si ea (Jo) oful, apoi trecem la ziua urmatoare.

+Quote Post
scorpirescu
post May 26 2009, 11:27 AM
Post #929

Musafir

Angel, dar tu cine crezi ca is mafiotii totusi?

Adica am inteles ca ai votat Jo ca sa te scoti, dar cine crezi ca is mafiotii... pentru ca nici tu nu crezi ca Jo e mafiot.

+Quote Post
Teocris
post May 26 2009, 12:03 PM
Post #930

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Demetra (Jo) a fost gasita vinovata de ceilalti zei de moarte lui Ares (Book). Pedeapsa ei a fost cruda: focul i-a mistuit trupul.

Nopatea se lasa incet peste fruntile incruntate ale zeilor... Au fost siguri pe ei cand au votat insa acum parca ii incearca o urma de vinovatie. Oare au votat pe cine trebuie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dimineata isi face simtita prezenta cu gangurit de porumbei. Zeii se aduna in sala mare pentru micul dejun. Pe masa insa, in loc de bunatati si bauturi, trupul Afroditei (Scorpi) zace intr-o balta de sange. Cateva cupluri de porumbei isi etaleaza dragostea chiar pe ea, lasand tribut gainat si pene. Mirosul este insuportabil, iar zeii flamanzi, uimiti si nervosi parca s-au transformat in stane de piatra. Privesc scena dezgustatoare...

Au ramas pe scena Oplimpului si in competitia pentru putere:
Apollo - Roxana
Artemis - Angel
Athena - Kary
Hera - Lexie
Hestia - Albina

+Quote Post

102 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 08:23 PM