![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Runda asta cand are termenul limita? tot maine la ora 11?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca Roxi este doctorul, sper sa fie asa ca sa putem elimina pe cineva de pe lista suspectilor.
Angel, nu stiu cum se face dar in calculele mele tu si Albi sunteti mafiotii cei mai plauzibili, in cazul in care au ramas 2 mafioti si nu unul. Te-ai aparat tu bine runda trecuta insa asta nu inseamna ca nu te vad mafiot, pur si simplu te-am sarit pentru ca Jo era mai mafioata decat tine. Eu sper ca Jo a fost mafiot si striperita ramasa in viata e una dintre voi. O sa mai citesc in urma dar am mari banuieli asupra voastra. LE: Teo, cred ca e prea mult. As propune ora 18. This post has been edited by Lexie: May 26 2009, 12:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu cred! Spune si mie unde a dat de inteles ca e doctor.
Angel, imi pare rau de Jo! Ca tu esti sigur! Acum bag mana in foc! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi te faci ca nu intelegi ai? Asteptam sa vina Rox dar sunt sigura ca o sa confirme.
Sincer eu ma asteptam sa se prinda mafiotii ca Rox e doctorul si drept urmare sa moara ori ea ori Kary. Ceea ce imi intareste convingerea ca Albi e parte din schema. Si Lexie normal ca ma banuieste pe mine si pe Albi ca doar nu o sa se banuiasca singura. Mda |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi daca nu esti tu doctorul ti-ai cam semnat condamnarea...
Albi si Lexie nu pot fi cu Angel. Cu Roxa nu poate fi nici atat. Ori era cu Jo ori nu e mafiot asa ca deocamdata o las in pace pe Angel... Si eu as vrea sa se inchida jocul azi... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, acum ca mi-ati dat-o afara pe Scorpi, cu cine mai depistez mafiotii/ul?! Din pacate nu-s doctor. Am impresia ca Scorpi era. Ma gandesc ca nu era Book, ca si-ar fi salvat pielea. Si cum o stiu eu pe Scorpi altruista, d-aia fuse ucisa.
Haideti sa ne concentram si sa vedem cine nu-i cinstit. Dupa socotelile mele, dintre Angel si Albi, una sigur e. Dar care? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Rox, puteam sa bag mana in foc ca tu esti, altfel nu inteleg de ce erai asa ingrijorata si simteai ca mori in noaptea trecuta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si daca intelegeam numa eu ca esti doctoru mai era cum era, dar in afara de Albi se pare ca toti au inteles asta.
Incep sa cred ca Albi avea poate un instinct bun. M-ati confuzat de tot pe cuvant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Roxa prea ai insistat ca tu esti cinstita, ba chiar prea cinstita si ca vai tu eu si Scorpi suntem aia buni. Ai pus asa punctul pe i ca nu care cumva sa te banuim ca ai fi mafiot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Suspectii mei: Roxa, Angel si Lexie Daca Jo era mafiot cu altcineva decat Angel nu cred ca ar fi spus ea hai votati'ma ca eu vreau sa joc sims, ori facea cuplu cu Angel si prefera sa fie votata ea ca sa ramana Angel in viata pentru ca era stripper... Cum singura partenera lui Angel o vad pe Jo o sa ma orientez spre Roxa sau Lexie... Suntem 5, daca totusi e Angel mafiot avem inca o sansa si maine... Daca Roxa face cuplu cu Lexie am incurcat'o daca una dintre ele nu este votata... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mda, asteptam sa vina Roxi sa vad ce zice.
Dotorul sunt eu, si de aia ziceam ca nu am dedus de nicaieri ca ar fi Roxi. Angel pe mine m-ai convins. Votez de acum, pentru ca nu o sa maia m timp sa intru o perioada buna! Votez Angel |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Roxa daca tineai asa mult cont de Scorpi nu ai fi votat Jo, ai fi tunut cont ca Scorpi spunea ca Jo este inocenta. Dar cum cred ca esti mafiot faci si tu acum necaz de haz...
Ca atare votez Roxana Albi dupa tine cu cine ar putea fi Angel? Ca eu inafara de Jo nu o vad cu nimeni si daca totusi ea nu este mafiot ne semnam condamnarea... Daca este mafiot avem timp si maine sa o votam... Dar daca mafioate sunt Roxana si Lexie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 06:36 PM |
|