![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai eu nu sunt mafiot cu Jo ce naiba, ar fi bizar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Albi nu stiu cu ce te-am convins ca sunt mafioata si acum cand ai toate motivele sa ti se confirme banuiala cu Roxana ma votezi pe mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tu tot cu Batman ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu votez Roxana si daca nu era cu Jo cred ca este cu Lexie. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca abia acum mi-a adormit fata si tastam cu o mana. D-aia am si scris doar putin.
Acum e clar ca Angelu' e mafiot. Dar intrebarea mea e daca e cu Lexie sau era cu Jo. Kary, ca politist, ar trebui sa ajuti cetatenii. Votez Angel. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Banuielile planeaza asupra lui Apollo ( Roxana) si asupra lui Artemis (Angel)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, eram sigura ca tu esti doctorul dar se pare ca ne-ai dus pe o pista gresita.
Albi, te banuiam pe tine insa daca ai spus cine esti, acum stim de tine si de Kary ca sunteti oneste. Acum oscilez foarte tare intre Angel si Roxi si nu pot lua o decizie pentru ca nu stiu ce sa zic, sincer. O sa intru acum intr-o sedinta si s-ar putea sa dureze mult, cam o ora-doua, asa ca o sa citesc cand pot si las votul meu. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce am eu siguranta ca esti tu cetatean? Mai degraba ajut cetatenii daca le ofer o sansa. Daca Angel nu este mafiot si sunt doi mafioti in viata ce sansa au cetatenii?
Normal ca si eu o banui pe Angel dar o iau logic si ma gandesc ca si tu si Lexie puteti fi si atunci am incurcat'o... Si acum apare Lexie si voteaza Angel si ete asa castiga mafiotii... Eu vreau sa o asteptam pe Albi sa vedem daca isi schimba votul... Ar fi culmea acum ca Lexie sa fie cu Angel cuplu dar nu cred ca prea s-au banuit una pe alta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit in urma si mi-e din ce in ce mai clar ca Roxana cu Lexie sunt mafioatele. Amandoua au lasat indicii cum ca ar fi ceva important. Eu la inceput eram convinsa ca Lexie este police cum se dadea ea ca investigheaza si cu camerele ascunse din nori, deci a lasat loc de interpretari. Dar apoi am banuit-o eu pe Kary si Kary s-a anuntat politist din prima tura deci Lexie nu se mai putea anunta police.
Apoi cred ca s-au gandit ca Scorpi e doctorul si Roxana a lasat indicii ca sa poata sa se anunte ea la o adica. Insa vazand ca Albi nu o crede si pace si-a dat seama ca Albi e doctorul asa ca a renuntat la schema asta. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, eu inteleg ca esti inca sub influenta jocului trecut, dar de data asta chiar nu-s mafiot. As vrea sa castige si cetatenii macar un joc.
Angelu' e clar mafiot, din cauza comportamentului, dar tu nu prea vrei sa vezi acest lucru. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Repet, cum eu nu o cred 100% decat pe Albi suspecti raman: Angel, Roxa, Lexie
Ori mafioti sunt: Roxa/Lexie, ori Jo/Lexie , ori Angel/Jo, ori Angel/Lexie dar la ultimul cuplu dau putine sanse pentru ca s-au acuzat intre ele, au avut replici, etc Daca o votam pe Angel si e mafiot ok iuhuhuhu cetatenii au invins, dar daca nu e mafiot si cuplu sunt Roxa/Lexie ce sanse au cetatenii??????????????? Cum sa nu ofer eu macar cea mai mica sansa cetatenilor, e logic ca buna ziua...Daca ma insel mea culpa... Credeti ca la cat am insistat eu sa o vad vinovata pe Angel mi-am schimbat parerea ca ar putea fi mafiot? Nu! Dar si daca nu e murim aiurea... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia ganditi-va voi cu cine as fi eu mafiot? Ca cu Jo, n-am cum, c-am votat-o. Cu Lexie, nici atat....ca atunci iar n-ar fi ezitat atata ca nu stie pe cine sa voteze. Cu Angelu, iar nu pot sa fiu din moment ce o acuz. In jocul asta stiu ca-s 2 mafioti. Spuneti-mi voi cine-i perechea mea si ma fac si 'mafiot' in ochii vostri.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie nu a ezitat asa mult. Cu Jo nu era pentru ca ar fi ales sa o voteze pe Angel. Mi'e greu sa cred ca e cu Angel ca prea s-au atacat si banuit dar niciodata nu se stie...
Hmmm... mai degraba pare Lexie cuplu cu cineva decat Roxa... asa ca devotez Roxa si votez Lexie Posibilitati de cuplu: Roxa/Lexie, Angel/Lexie, Angel/Jo Daca Lexie este cu Roxa sau Angel si nu este votata cetatenii pierd... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 05:17 PM |
|