![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...e posibil sa faca cuplu Angelu' cu Lexie. Ia sa citesc mai din urma, sa vad daca e plauzibil acest lucru. Totusi eu sper ca Jo sa fi fost mafioata.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar daca Jo nu era Lexie poate face cuplu ori cu tine ori cu Angel. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa ca i se pare mai logic sa o votam pe Lexie...ca sa avem mai multe sanse sa castigam...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, drept sa spun, suspiciuni imi trezesc Jo, Angel si Albi. Jo a aruncat piatra in lac si face valuri, Angel nu m-a convins prin ceva anume dar poate avea rol de mafiot iar Albi a sarit prima dupa moartea lui Ares si nu stiu de ce dar am observat in multe jocuri ca mafiotii sar primii cu parerile de rau. Momentan pe Kary o exclud pentru ca mi se pare ca joaca cinstit, dar nu se stie niciodata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxa nu pare mafioata, iar de Scorpi nu ma pot pronunta inca pentru ca ne-am luat-o de atatea ori de la ea incat mi-i teama sa spun ceva. Eu o sa bag un serial si mai trag cu ochiul aici, sper sa fie ok. Am inteles eu bine, maine la 11 se opreste votul? Ia uite ce-am gasit in urma. Inclin sa cred ca perechea de mafioti e Jo - Angelu. Imi mentin votul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca te inseli Roxa iti asumi riscul sa nu oferi nicio sansa cetatenilor? Cum nu ai siguranta ca Angel e mafiot de ce sa riscam?
Suntem 5! Este ultima oara cand explic Daca Angel este mafiot poate fi doar cu Jo sau Lexie. Lexie poate fi cu Angel sau Roxa. Roxa doar cu Lexie... Cum Lexie are mai multe sanse sa faca cuplu cu cineva e logic sa o votam pe ea. Nu are nimeni certitudinea dar mi se pare mai logic sa-l votam cu cel care are mai multe posibilitati sa fie mafiot. In plus daca Lexie e cu Roxa am pierdut jocul... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja chestia asta s-a incurcat prea tare. Nu sunt mafioata si vreau sa castigam, e total aiurea in situatia asta, cu politist si doctor, sa ne invartim in jurul cozii.
Jocul lui Angel e clar dubios si tare mi-e ca ne-a dus de nas si e mafioata cu Jo. Votez Angel. LE: am fugit la baie din sedinta si m-am oprit sa dau cu ochiul la mafia, ca un om tembel ce sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc inapoi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by Lexie: May 26 2009, 02:36 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu zic ca putem inchide jocul, ca a votat toata lumea. Kary, inteleg riscul luat in calcul de tine, dar cum eu stiu ca-s cinstita pana in maduva oaselor, imi mentin votul pentru Angelu'. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaai dar e absurd oameni buni!!! Cum sa fiu eu mafioata cu Jo?? Cred ca Jo daca citeste se prapadeste de ras la teoria voastra, ca stie ca ne-am intzepat o ora intreaga pe mess cu "taci mafioato, ba tu esti mafioata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci n-ai cum, n-are rost, Roxana cu Lexie va duc de nas in ultimul hal, au fost si destule indicii care le incrimineaza dar refuzati sa le vedeti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Whaaaat??? Nu inchide nimeni nici un joc ca sa vrea Rox mafioata sa fie clar. Cel putin pana la ora 6 refuz sa mor nevinovata nah! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Imi mentin votul pentru Roxana si sper sa vedeti si voi indiciile de care va spuneam. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Angel are trei voturi, Lexie are un vot si Roxana un vot.
Incheiem ziua? Eu la 17 plec si nu mai pot intra decat maine dimineata. Deci, ori va hotarati pana la 16.30, ori asteptati pana maine. Mie imi convine oricum (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (am voie sa ma distrez? )
Una fuge de la sedinta la buda sa se dea pe mafie (ca la lucrarea de control). Una se zbate in chinuri. Albi n-are nici o treaba.. e prin norii ei ... pura si nevinovata. Io habar n-am cine-s mafiotii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 26 2009, 02:47 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai iar tii cu mafiotii? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ai zis pana la ora 6 sau nu?
Eu le mai astept si pe Kary si pe Albi sa isi dea seama ca nu am eu cum sa fiu mafioata cu Jo si risca foarte mult votandu-ma pe mine, ca daca sunt ambele mafioate in viata, ceea ce eu cred, va fi end of story!!! Cascati bine ochii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 05:16 PM |
|