![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary, merg pe mana ta si devotez Angel, votez Lexie.
Si acum e egalitate! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu tin cu nimeni, de aceea am intrebat cum sa fac. Am precizat ca pentru mine e bine oricum.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Angelu' esti tare. Iti dai seama, ca daca eram mafiot, nu ma grabeam sa inchid jocul asa pe fata.
Daca vrei tu, mai il tinem deschis, n-am nimic impotriva. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel eu mai mult decat m-am agitat nu am ce face. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si Roxa am inteles ca o banui pe Angel si ca tu te simti inocenta dar Lexieeeeeeeee? De ce refuzi sa o votezi? Cand are mai mult sanse sa fie mafiot... Angel astept sa votezi Lexie... Ca daca Roxa e mafioata este cu Lexie, cu Jo nu putea fi... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata sedinta, dar mai am o groaza de treaba.
Nu vreau sa piarda cetatenii, ultima data cand am jucat m-ati datafara si eram police, n-am apucat sa-mi zic parerea, iar acum, cand suntem la un pas sa descoperim mafiotii, le dam avans. Cititi cu atentie in urma, eu nu sunt mafiot! Incep sa cred in ce in ce ca Roxi ne-a dus de nas si ne-a ametit pana acum. Eu nu sunt convinsa nici de Angel, dar mi se pare mai plauzibila cauza ei si se agita prea mult ca sa fie mafioata. Va rog sa analizati si sa vedeti ce trebuie. Devotez Angel. Votez Roxi. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, si daca o votez pe Lexie, si ramane Angelu', care-i mafiot, nu castiga tot mafiotii? Raman 2 cetateni cu un mafiot. Nu se considera ca va castiga mafiotul?
As zice totusi sa ne decidem pana la 16:30. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cu cine e Roxa daca nu e cu tine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu castiga mafiotul cand sunt doi cetateni in viata se continua jocul. Hai bre nu va faceti ca nu intelegeti ca nu e prima oara cand se joaca si am si repetat de o mie de ori schema... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, de ce sa fiu tocmai eu mafioata cu Jo si Roxana nu? Doar amandoua am votat-o pe Jo, eu chiar am fost prima care a facut asta si nu mi-am clintit decizia. Ce aiureala!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tu nu esti mafioata cu Jo esti cu Roxa sau Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si daca tu nu esti cu Jo ca ai votat-o Roxa nu. Atunci cine e mai mafiot? Poate Angel dar nu avem certitudine, tu ai mai multe sanse sa fii...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine Kary, pentru ca esti tu politistul tura asta si zici sa mergem pe mana ta, ma dau dupa tine. Daca ne inselam, tot la tine in cap se vor sparge oalele.
Devotez Angelu si votez Lexie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 09:41 AM |
|