![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai stiu unde am citit sau vazut la tv nu sunt sigura, despre tratarea cancerului prin puterea mintii la copii. Sa inventata un joc in care tumoarea era un monstru si arma cu care le omora erau celule de aparare a organismului si zilnic copilul trebuia sa omoare celulele canceroase.
S a facut un studiu pe baza autosugestiei, daca pacientul stie ca ia pastila are impresia ca e deja vindecat. Dar nu era vb de cancer. Si e adevarat da unele boli se mostenesc din pacate, daca nu ar fi asta eu cred ca nu ar mai exista atatia bolnavi. This post has been edited by LostWhispers: May 20 2009, 09:51 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiam chestia asta cu gena cancerului. Dar daca doar 10% din anumite tipuri de cancere apar datorita acestei gene, ca io asa inteleg, e totusi f putin....celelalte 90% de unde apar?
Si inca o chestie ce nu o inteleg. Am cunoscut 2 tanti fara copil si fara barbat care au murit saracele pe la 50 de ani una de cancer de san si una de cancer uterin. Are vreo legatura nasterea cu asta? Sau o fi componenta psihica , ca erau necajite si se simteau neimplinite fara copil si barbat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gena asta se poate verifica, aici au fost cazuri in care femei care o posedau sa-si extirpe sanii profilactic (cred ca si eu as face-o daca as vedea cum femeile din familia mea cad secerate de boala asta la varste timpurii). Analiza costa in jur de € 3000 aici si asigurarea o plateste numai in cazurile in care e intr-adevar nevoie de ea.
Bre, toata clinicile oncologice bune si scumpe lucreaza si cu partea asta psihologica si tot mor oameni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa o nastere naturala se spune ca (virgula) corpul se regenereaza, se curata de infectii, etc...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scorpi medicamente in general nu doar cele scumpe de-asta spun si eu ca e SF pana la proba contrarie
fac o paranteza un amic mi-a trimis niste site-uri prapastioase si exact la industria farmaceutica se refera De exemplu inmultirea bolilor mentale exact pe considerentul asta. Sa-i indopam pe naivi ca pe curcani cu anti-depresive. I-am spus medicului acum cativa ani ca-s stresata si nu dorm bine si a dedus ca am atacuri de panica si mi-a prescris Xanax fara sa clipeasca. Am luat unul de curiozitate, stiu, suna ca naiba si asta cu atat mai mult cu cat am citit despre medicament, in fine, de la gat in jos eram paralizata dar mintea lucra ca un ceas elvetian. Desigur a fost o experienta unica si edificatoare insa stiti cati oameni sint tratati cu antidepresive in ziua de azi si cat de des citesc burn-out, depression, anxiety? De mult prea multe ori din pacate. Si sint sigura ca de multe ori medicatia e inutila femeia prin sarcina regleaza nivelul hormonilor, reglare benefica se pare insa numai luand exemplul mamei mele nu prea se aplica. La menopauza intervin niste dereglari hormonale si la ea au fost de rau augur. Dar e bine acum si desigur pishicul face mult mai ales cand esti supus unui tratament atat de invaziv cum este chimio si radio terapia. Sa speram ca in viitorul apropiat vom avea vesti bune, medicamentul minune (eu cred ca exista deja dar asta-i capitol din teoria conspiratiei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si cancerul va deveni doar amintire. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Unii sustin mai nou ca celulele au comportamentul determinat nu de gene, ci de perceptie, de felul cum receptam mediul exterior, iar perceptiile nu sint intotdeauna corecte , asa ca...din cauza asta celulele isi schimba forma, comportamentul si asa apar bolile.
Atasez aici un filmulet despre asta. Asta e partea 1, mai e si partea 2. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da, cancerul se mosteneste...de aceea, e bine daca ati avut in familie rude cu un anumit tip de cancer, sa va investigati cat mai in profunzime...
Eu stiu ca prin organismul nostru "circula" celule canceroase si cred de fapt ca e vorba de radicalii liberi rezultati in urma reactiilor metabolice, dar organismul le poate combate prin diferite mijloace de aparare, prin aport de anumite alimente cu rol antioxidante, prin reactiile proprii organismului de eliminare a acestora. Eu in ultima vreme am devenit cancerofoba. Circula pe net un caz cu o fata de 23 ani cu melanom malign, studenta la stomatologie. Singurul simptom pe care l-a avut a fost prurit (mancarime) la nivelul alunitei. A hotarat sa ti-o excizeze si examenul histo-patologic a dat rezultatul de melanom malign. A trecut prin numeroase interventii chirurgicale ( scoatere de lanturi ganglionare, ambii sani) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar degeaba. Are nevoie de 50000E pt operatie. Ma intristeaza astfel de cazuri. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am citit si eu despre caz (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Trist....Eu sunt plina de alunite, bata-le cucu!
A fost acum in Timisoara o campanie si faceau consultatii gratuite, verificau alunitele, dar m-am trezit prea tarziu, trebuia facuta programare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, cand aud de cancer si mie mi se face parul maciuca. Prietena veche si colega de liceu decedata de tumora canceroasa pe creier (25 ani), coleg de servici decedat de cancer limfatic (21 ani), colega de servici decedata de cancer la san (35 de ani), cunostinta a unei prietene decedata de cancer la plamani desi nu a pus vreodata gura pe tigara (25-30 ani), coleg de liceu decedat de ciroza sau cancer la ficat nu-s sigura (20 ani) ... etc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:50 AM |
|