![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afla si mafia si ce face daca stripper nu este in joc? Daca vor sa il omoare este deja salvat de doctor...
No bine atunci hai sa vedem cum reusim noi in conditiile astea sa nimerim un mafiot (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca e primul joc in care Kary nu-mi pare mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai il omoara pe doctor, si la jocul urmator si pe politist.
Ma duc si eu la culcare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi pun ceasul la 10.30, poate ma trezesc totusi sa vad ce mai ziceti. Bengoap, v-am lasat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dusmanii moaaare!!! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pana il omoara si pe politist stim de 4 cetateni, deja cineva este votat, hehehehe nu raman sanse pentru mafioti. In plus in a 2 a noapte politistul are sanse mari sa intrebe fix de mafiot...
Merg si eu la somn , somn usor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Scorpi a venit si ziua asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, fain exemplar de mascul Said asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu la somn, ne vedem maine la o manea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Haolica sclipicioasele mele, nu va trezirati fa?
Deocamdata doar Roxana a primit un vot negativ (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Porumbelelor, ia treceti va rog la votat ca ma supar si-mi iau coroana de auru si nu mai pupati voi incoronare (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe cine sa votezi cand nu toate manelistele si-au cantat piesa. Eui vreau sa aud piesa fiecareia si apoi votez (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Sunt Craiasa din Albesti, Si-mi place sa spun povesti Belgiana Suru' Are un cusuru' Iaca vino acilea Sa ne dai cu stirea. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haolica nu mai zbiera, fah, ca m-am trezit ... mi-am schimbat maneaua de la alarma si nu mi-am dat sama ca tre sa ma trezasc, fah.
Fah, ma enerveaza toti amarati astia, toti mortii astia de foame de circula pe suseaua, nu vad, fah ce masina bengoasa am sa se dea dracu din cale ... auzi ca ii stop la mine. Le-o cumparat ma-sa semne de circulatie.. fah, ma doare pe mine la bulane de semnele lor, fah, ca mi-am dat maneua tare sa moare de ciuda ce dercibeli am. Care moare de foame fah, nu are bani sa-si cumpere mercedeasa pitic ca a lu meu. Am schimbat semnu de mercedeasa si am pus de iuro, fah... sa vada flamandu |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Belgiana a venit
Bine v-a gasit! Nu sunt vinovata Inima-in curata Fost-am plecata la mall La barbati sa-mi pun potol Da' nimic nu mi-o facut Hormonii sa sara-n sus Si-s mai emo ca oricand Si-mi petrec timpul plangand. Ooooooooooooooooooooof, viata meaaaaaaaaaaa!! hai ca ma apuc sa cercetez acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:45 AM |
|