![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cashto versuri fa' Belgiano, dar tot nu ma convisesi, asa ca te votez.
O astept si pe Mirifica sa dea in ghioc si sa ne spuna acilea cate ceva. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as fi foarte curioasa sa o ascult cantand pe manelista Angel. Aseara a lalait ea ceva acilea si apoi s'o chitit si chitita o ramas (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza buna shacaretele mele
Jocul asta nu prea am nici o certitudine, dar mie imi pare tare dubios jocul lui Scorpi, joaca exact ca si atunci cand are ceva de ascuns, se agita mult dar nu zice nimic concret, face pe niznaiu, si mie asa imi spune instinctul ca de data asta iar a tras bandita lozul norocos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Votez Scorpi |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Craiasa s-a gandit si s-a razgandit, dar pan' la urma hai s-o zic: suratelor am haine de ofiter (unii cred ca-si dadura seama, dar se fac ca nu vad) si Book e cinstita. Asta am aflat asnoapte.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjeleasca aseara ai aruncat bomba ca si cum nu stiai ce spui, acu vii razand cu o banuiala... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pentru ca esti singura care a dat din lac in put poate total nevinovat dar total ciudat o sa votez : Angel Cum am tot spus ieri mi se parea corect ca politistul sa ne ajute tinand cont ca nu se exista stripteuza din aia de te tine poticnit si am fi eliminat din banuieli si voturi aiurea... Asa ura pentru banuiala cea mai la tinta! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cicalacacichicea,
Buna este ziua mea. Haoleo si hop s-asa Pisicuta mea e gigea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dolce mi-s ca inghetata Io vreau sa-mi marit fata. (nu-s buna la rime tiganesti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Am citit si eu printre picaturi, am ceva banuieli cu Belgiana Suru si tin un ochi si pe Diamanta. Haules baules (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Piranda mica trebuie hranita si vreo 20 de min nu mai pot intra.
Eu am impresia ca Angelu si Chinte is mafioate. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa acum am vazut ca ai spus ca esti politist si din punctul meu de vedere ai facut foarte bine. Pentru ca uite Book te votase si sincer eu ma gandeam ca ea poate face cuplu cu Angel...
Pentru mine raman pe lista: Angel, Chinte, Scorpi, Lexie In ordinea vinovatiei. Din astea 4, 2 sunt mafioate maneliste. Ramane de vazut cat suntem de buni sa le eliminam... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, asa Rox, nu avea sens sa se ascunda politistul ca risca sa moara la noapte si apoi canci sanse de a afla mafiotii. Doctorul sa taca daca nu risca sa fie linsat.
Roxi si Book nevinovate.. raman Chinte, Lexie, Kary, Angel. Eu o sa merg pe primul instinct ... votez Chinte. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stii ce mi se pare ciudat Scorpi ca nu ai nicio reactie la acuzatia lui Angelescu ce se indreapta spre tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:40 PM |
|