![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D-apoi ce reactii sa am, mai? Vrei sa fac niste spume? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, in fine, mie mi se pare normal sa primesc si voturi si chiar sa fiu si eliminata nevinovata fiind ... Asta ii jocul.
Pana una alta numai ea ma banuieste.. ar fi si culmea sa nu ma banuiasca nimeni. Nu m-oi tavali acum pe jos pentru un vot. Si daca chiar vrei sa stii m-am gandit asa: Angel stie ca pot sa ma apar daca risc sa fiu linsata, nu prea cred ca s-ar risca mafiot fiind sa ma atace. La faza asta ar risca sa se si indrepte toata lumea impotriva ei, nu? Pe de alta parte ar putea sa si mizeze ca 'vai, scorpi clar mafiot iarasi' si sa incerce sa-si scoata partenera pe care a vazut deja ca lumea incepe sa o banuie. Ramane de vazut. Sa intrebe Roxi de ea la noapte. Ma, banuiesc ca toata lumea stie ca trebuie sa voteze pana la ora 11. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...asta ma gandeam si eu. Ca trebuie sa voteze toata lumea pan' la 11.
Eu raman la Chinte. Mai sunt de votat Lexie, Kary si Chinte. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, eu una nici nu ma sinchisesc sa ma apar tura asta, zau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mi se pare ca e f sec asa in 7, s-a anuntat si politistul, acum sa se anunte si doctorul daca tot stiu mafiotii cine e, si uite asa se formeaza gascha "celor buni" si "gashca celor rai". Si daca esti simplu cetatean oricum nu ai ce sa spui convingator in apararea ta, ca normal, lumea il crede pe politist sau pe doctor, chiar daca nici ei habar nu au de nimic concret. Si oricum se merge pe principiu "hai sa linsam pe cineva din gashca cealalta ca si daca nu e mafiot oricum mai avem o sansa". Deci totul foarte sec, mai bine jucam cu rolurile la vedere ca tot draku ala e, da macar asa as putea sa ma apar si eu ca cetatean (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai cetateni, io-s cam in dubiu. Am impresia ca nu-i Chinte printre cei rai. Devotez Chinte si votez Scorpi.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cu riscul de a parea ca votez din razbunare, eu votez Scorpi. insa nici cu sora Kary nu imi e rusine, are profil de infractoare.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu ce sa votez dar trebuie sa votez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa merg pe mana politistului si o sa votez Chinte.
Hai ca's total pe langa, acum am vazut ca Roxi si-a schimbat votul... pfff... imi mentin votul, parca e ciudata majoritatea asta indreptata spre cineva, s-a intamplat asa mai demult. This post has been edited by Lexie: May 28 2009, 09:49 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am votat'o pe Angel...
Chinte daca te uitat pe discutiile de aseara cam realizai cat de cinstita sunt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si Angel daca jocul cu rolurile pe fata sunt in beneficiul cetatenilor, de ce nu? Pana la urma nu asta e scopul, sa castige cei buni? In plus cum nu prea s'au agitat toti ca sa poti vota in baza unor reactii decat sa votezi la plesneala mai bine sa ai cat de cat o idee... Si doctorul sa taca, daca nu risca sa fie votat! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No sunteti super tari .. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-am sarit in sus de cur cand m-a votat Angel .. sa o acuz repede ca intoarce felia la mine pentru ca sunt doctor si tocmai pe ea am salvat-o. Stiam ca nu e mafiot. Nu eram aici cand s-au dat voturile dar i-am lasat mesaj la Teo pe cine salvez daca is doctor, de cine intreb daca in police.. pe cne propun daca is mafiot.. etc. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Kary ce-i cu discursurile astea electorale? Scopul e sa ne distram, nu sa castige cei buni, stii si tu asta.
Edit : No, amu am vazut ce a zis Scorpi...ma bucur ca a aparut cineva care stie de mine ca sunt nevinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Now I'm one of the good guys. Devotez Scorpi |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca esti tare!
Scorpi e mafiot. Devotez roxi votez scorpi. Sunt doctor si am salvat-o pe kary. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:54 AM |
|