IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

43 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online partea a V-a
scorpirescu
post May 28 2009, 10:03 AM
Post #141

Musafir

Cool.. asta e primul joc terminat in prima zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma, dar degeaba.. ca fara striper nu-ti iese nici o schema n-ai nici o sansa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 28 2009, 10:04 AM
Post #142

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cam da. Angelu' s-a dat de gol.
Oricum m-au distrat schemele voastre.

+Quote Post
scorpirescu
post May 28 2009, 10:04 AM
Post #143

Musafir

Nu ne era frica de tine, dar nu mai iesise-i de mult din prima noapte si ti-o venit si tie randul.

+Quote Post
Teocris
post May 28 2009, 10:05 AM
Post #144

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 28 2009, 10:05 AM
Post #145

Musafir

Si daca jucam in 8 cu stripper nu se anunta politistul din prima zi si doctorul si toata lumea. Era suspansul ala, e mult mai fain in 8 orice ati zice.
Io am zis de la inceput ca nu imi place in 7 dar nah...daca vroia toata lumea, treaca mearga.

+Quote Post
kary_pink
post May 28 2009, 10:08 AM
Post #146

Musafir

Ei lasa ca daca nu erai mafioata iti placea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Bai eu spun ca daca tot incepe jocul apoi sa mearga pana la sfarsit, fiecare sa reactioneze sa se scuze acuze. Ca Angel imi amintesc ca nu prea iti placea nici tie cand se terminha jocul altfel decat spunea regula...

Erati 4 banuite, Chinte era votata de majoritatea, nu era asa greu sa va aparati dosurile...

+Quote Post
Globetrotter
post May 28 2009, 10:09 AM
Post #147

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Kary, vezi mama ca te-am salvat. Sa fiu o pilda pentru cei care spun ca daca esti doctor cel mai bine e sa te salvezi mereu. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Trebuie sa incerci sa te gandesti cam pe cine ar omora mafiotii. De data asta mi-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum eu am tot oscilat daca sa zic ca sunt doctor sau nu. Chiar nu cred c-as fi apucat sa zic daca nu sarea scorpi.

+Quote Post
kary_pink
post May 28 2009, 10:11 AM
Post #148

Musafir

Parca tot a avut mafia stripper de la inceputuri...

Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Si Angel ai facut doua greseli aseara tu si Scorpi, una in care ai amintit de scrisoare, lumea se facu ca nu vede dar Scorpi a insistat ca vai te dai doctor si a doua ca nuuuuuuuuuuuuu politistul sa taca ca etc...

+Quote Post
angeldust
Post #149

Musafir

Nu imi placea nici daca nu eram mafioata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai zis ca nu imi place in 7 si cu alte ocazii din cate imi amintesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si nu inteleg ce regula am incalcat...ma duc sa ma mai uit odata peste ele poate mi-a scapat ceva.

+Quote Post
scorpirescu
Post #150

Musafir

Ne-am tot dat de ceasu mortii pe aci cu Angel.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce naiba sa facem ce sa facem. Cum gandeam una cum apareati voi sa schimbati tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Zic, ba nu avem nici o sansa daca doctorul ramane peste noapte, aiai ii clar. Hai sa ne anuntam una dintre noi. Hai eu.. Ca sa am credibilitatea trebuia sa fiu prima. Cand sa ma anunt hop ca se anuntate Roxi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stau stau .. vaz ca nu ma banuia multa lume. Ce naiba facem ce naiba facem.. roixi intreaba la noapte de una din noi si ... fas. Hai sa ma anunt doctor. Stiam ca Kary a fost cea salvata si eram sigura ca ea ii doctor ca numai ea isi salveaza propiriul dos (poate acum vede si ea avantajele in a salva pe altcineva) cand colo fix Book era. Macar sa fi fost Lexi sau Chinte .. dar de book politistul stia ca nu poatye sa minta.
So . tzapa mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Viata grea de manelist.

This post has been edited by scorpirescu: May 28 2009, 10:15 AM

+Quote Post

43 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:22 AM