![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu cred ca nu as mai intelege nimic din joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar am lipsit atat de mult timp incat mi-e greu sa ma dumiresc de cum stau treburile si acum.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai bre ca nu e asa complicat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tocmai ca de la o vreme s-au cam epuizat toate schemele si fetele stiu asa bine jocul incat de multe ori e previzibil. De aia ma gandeam la un rol nou care sa mai incurce putin itzele pentru o vreme, pana se vor obisnui si cu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lawyer sau mortician. parerea mea.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba, aia cu voturile anonime intr-o zi ar fi o faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am putea sa incercam un joc cu Godfather in loc de stripper. Sau sa bagam 2 personaje noi.. unu pentru mafie si unu pentru vilage. Dar tot tre sa avem mai multi jucatori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ceea ce e greu) Mie imi plac urmatoarele idei: godfather, voturi anonime intr-o zi. Tre sa ma mai gandesc, dar acum am ceva de lucru. This post has been edited by scorpirescu: May 28 2009, 11:29 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mortician ar fi nasol in sensul ca diminueaza f tare sansele mafiotilor, ca va putea afla imediat daca o persoana linsata chiar a fost vinovata sau nu.
Avocatul ar fi fain, numa ca atunci cred ca ne trebe sa fim vreo 9 minim sa fie raportu de forte egal, ca Avocatu e de partea mafiei. Aia cu Leaderul adevatu e ca ar fi cea mai "neinvaziva" , in sensul ca am putea juca in continuare in 8, cu toate cele, fara sa dezechilibram raportul de forte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tari sunt!
Mie imi plac cel mai tare mortician, leader si godfather. Dar nici celelalte nu sunt de lepadat. Ce mi-ar placea intr-o zi sa joc un joc de 20-30 de persoane cu toate rolurile astea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar e cam nasol in 7 sau 8, mai mult incurci. Daca am fii macar 9 sau 10... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cartofor
· Dependent de jocuri de noroc, joaca ruleta ruseasca cu un pistol cu un singur glonte cu cel pe care-l alege noaptea, si moderatorul da cu zarul: daca pica 1, se impusca singur, daca iese 6, moare partenerul de joc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Betiv · Daca se imbata, cade si adoarme intr-un sant si mafiotii nu-l pot gasi noaptea, dar are 25% sanse sa moara cand cade. Psihopat/Criminal in Serie · Un satean nebun si criminal. Omoara in fiecare noapte o persoana, sau de cate ori ii da voie moderatorul. · Este factiune separata, poate castiga jocul numai daca reuseste sa elimine atat pe sateni cat si pe mafioti. Iese curat la investigatii. Fratii antagonisti · Un mafiot si un politist sunt frati si se cunosc unul pe celalalt, DAR: daca unul dintre ei moare, celalalt se sinucide in noaptea urmatoare. Copil Adoptat/Mercenar · Daca acesta e atacat de mafioti (sau ce decide moderatorul), acesta va fi recrutat si va face parte din grupul mafiotilor. Dupa convertire, e gasit "mafiot" la investigatii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Psihopatul suna provocator. ar fi o treaba.
godfatherul sau avocatul poate inlocui stripperul cateodata, cum ziceam. ba, ce-ar fi sa bagam un psihopat care poate fi ori unul din cetateni ori unul din mafioti.. cum decide povestitorul. Daca ii mafiot partenerul lui nu stie nici el normal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si il poate folosi pe partener pentru psihozele lui. cartoforul ar putea alege un numar din 6 si isi alege daca traieste sau moare.. si poate fi atat cetatean cat si mafiot. Oricum am alege tot tre sa fim macar 8-9 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu psihopatul nu prea e ok ca daca e de partea mafiotilor atunci o sa fie satenii in mare dezavantaj si trebuie minim 10 jucatori.
Cu Betivanul eu stiam alfel. Ca este de partea satenilor si isi poate alege in feicare noapte pe cineva cu care sa se imbete. Si pers aleasa nu poate face nimic in noaptea aia. Deci este ca un fel de stripperita doar ca poate impiedica si actiunile mafiotilor (daca are noroc, daca nu, poate impiedica ancheta politistului sau pe doctor sa salveze si atunci mai rau incurca). Mie parca cel mai tare imi face cu ochiul Liderul sau Capu Satului cum vreti sa ii ziceti. Ar fi misto o tura in care nimeni nu voteaza public ci ii trimite mesaj cu votul povestitorului si acesta anunta direct cine a fost linsat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru rolul asta nu avem nevoie de oameni in plus. Ce ziceti? supunem la vot? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am inteles ca psihopatul nu e de partea mafiotilor. Ci ca e pe cont propiru... Si ma gandeam ca ar putea fi chiar unul din ceo 2 mafioti fara ca partenerul lui sa stie.
Si betivanul cul spui tu Angel l-am putea baga pentru deruta.. ca el nu va avantaja nici cetatenii nici mafiotii. cel putin in prima noapte cand habar nu are cine ii cine. asa pentru a vanzoli un pic jocul sa se mai schimbe .. pentru ca am inceput sa batem pasul pe loc. Supunem la vot, da. Auzi .. liderul e unul dintre noi sau cum.. cand moare ala tura viitoare e pe neve? This post has been edited by scorpirescu: May 28 2009, 02:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:41 AM |
|