![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai te stiam cinstita si nu am fost foarte atenta cum joci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Concluzia: e grele sa'ti dai seama de Scorpirescu
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei fas. Scorpirescu mereu cinstit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai joaca nimeni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dintre fetele care nu au mai jucat demult nimic? Fanny? Dr_Wise? Kalua?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny ocupescu.
Asa ii de urat afara si ploua si ii urat si asa mai ploua. Si ma si doare burta. Si ma manca bubele. Si nimeni nu se joaca cu mine. Tare-s mic si nacajit. snif (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hai ma Scorpi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi rupi inima, zau asa (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma omori!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as juca! Numai maine de la 2 la 4 o sa am examen (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) !
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai, mai Lilisor, nu ai de invatat? Nu vrem sa te avem pe constiinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, ca materia e foarte faina si merge cu drag si spor invatatul. E examen de la specializare, si chiar invat cu placere, spre deosebire de alte obiecte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:38 PM |
|