![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sunt aici. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sunt curioasa ce poveste mai scornesti. Iti facem galerie? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jucam? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Marea adunare a manelistilor care este (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Haolica fratiorii mei! Eu, Bastanu' Auriferu, va chem sa ne adunam si sa hotaram pe cine alegem anu' asta "Regele manelelor". Coroana si bastonu de aur de 24 carate, aduse tocmai din Cracanezia, sunt donate de mine, care sunt sunt presedintele juriului. La aceasta adunare vreau numai piese misto, cu multe dedicatii, femei misto si bani multi. Mamaaaaaaa ce le ai,ce le ai ,ce le ai Ce bine le dai, ce le dai, ce le dai Ce bine le faci, ce le faci ce le zici K sa-i ofticci, sa`i oftici, sa`i oftici! Au primit invitatie batuta cu pietre svarovschi si fir de platina: 1. Dolores Mirifica - Angel 2. Sorinela Furtuna - Book 3. Belgiana Suru - Chinte 4. Hermina Love - Scorpi 5. Craiasa din Albesti - Roxana 6. Cornelia Diamant - Kary 7. Adriana Dolce - Lexie |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De unde le scoti Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diamant scrie pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am eu metodele mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astept mesaje de la cele care trebuie sa-mi trimita. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
preferam sa fiu olandeza, dar merge si belgiana, e p'aproape (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Haules baules, grabiti povestea ca in seara asta ma scoate un haurifer la un cicco si un film, sa nu mai jelesc si sa-mi pun poalele-n cap dupa raposatul (muri-i-ar la intrare si-un praz verde). hau hau capul meu si ochisorii mei de culoarea forumului. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoles....io dedic una la surorile mele se stie ele care ca sa moara toti dusmanii de ciuda
Esti criminala Ai multa vrajeala Esti smecherita Cea mai haladita Ooooooo Oooooo Ooooooooooooo daramdaramda anananam ananaaaam aaaa Portugalia! Portugalia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ooooooooooooooooooooooooooooooo, viata mea!
Ooooooooooooooooooooooooooooooo, Mirificaaaaa! Bine le mai zici Mintea-ti merge brici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si-au trimis vorba ca vin negresit toate invitatele. (traducere: nu a murit nimeni inainte de adunare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ete ca si cum am fi fost 8!
Cornelia Diamant aka io va anunta stimati ca vine cu urmatoarea piesa. Piesa cea mai cashto care va darama, care este... De la Frankfurt la Paris Eu multi fraieri am invins Intr`o franceza stricata Opreau fraieri pe strada Fraiere te`am pacalit la la la la De harta m`am folosit la la la la Fraiere... Aaaa...Ti`am umblat in portofel la la la la Parca era chiar al meu aaaa Fraiere te`am pacalit...Da da da |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:25 PM |
|