![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki ... insa numai patru suntem deocamdata: eu, Angel, Roxi, Lili.
Avem personaj nou: capetenia luminata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Betivul inca nu, poate tura viitoare. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu is inca in pijamale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Haideti la joc!
(IMG:http://www.cutepuppiesdogs.com/wp-content/uploads/2009/04/an-irresistibly-adorable-pug-puppy.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, am inteles ca nu va plac pijamalele mele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa-mi caut o rochita sexi atunci.
Pana atunci am cateva intrebari pentru Angel: - capetenia e de partea satului, cetatean adica si are alibi .. adica daca risca sa fie linsat poate spune 'ei, eu is capetenia' si daca nu spune nimeni peste el atunci el nu va mai fi linsat. Avantaj pentru cetateni deci. - daca moare capetenia .. tura urmatoare voturile sunt anonime (adica vor fi stransmise prin pm catre povestitor). Intrebarea mea este: in acest caz se mai dezbate ceva ziua respectiva sau numai se dau voturile? Ii posibil ca politistul sa fi aflat ceva si atunci cetatenii ar trebui sa stie inainte sa voteze, nu? Pe de alta parte daca se tin dezbateri inainte de voturile anonime ... lumea ar putea declara .. eu cred ca voi vota cu .. etc.. si atunci voturile anonime nu vor mai fi tocmai anonime. Pentru a rezolva asta eu as propune ca sa nu mai existe dezbateri in ziua respectiva ci povestitorul sa anunte ca e zi cu vot anonim si sa primeasca voturile pe pm. Politistul nu va putea anunta daca a aflat ceva (avantaj mafioti) ceea ce va compensa avantajul cetatenilor prin faptul ca au un alibi in plus (capetenia de partea lor). Tu cum te-ai gandit Angel? Mai, seara asta nu va adunati pe la vatra sa ne jucam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am inteles ca poate fi si mafiot capetenia, but i might just be wrong (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... Eu sunt prezenta, cu un examen in minus de dat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Capetenia este cetateanul (deci nu poate fi mafiot, care ar fi logica?) cel mai de vaza. Daca in timpul noptii este omorat sau linsat in timpul zilei de cetateni, atunci urmatoarea tura se va vota anonim. Adica se va discuta ca de obicei dar voturile nu sunt scrise pe public ci trimise direct povestitorului. (fiecare poate sa zica ce vrea, inclusiv politistul ce a aflat, inclusiv sa zica cineva ca va vota cu X dar defapt sa voteze cu Y) .Acesta le aduna si anunta direct cine are majoritate si a fost linsat. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bai, nu ni giucam?
Lexi? Book? Albi? Hai ca v-ati hodinit destul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Crezi tu ca ma odihnesc, dar eu invat pe rupte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
O mama ei de sesiune, nu mai poate juca omu o mafie linistita (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) De mine vorbesc of course (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, am mai reusit sa aduc un om (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) albinuta.
Suntem acum 5: eu, roxi, albi, angel si lili daca mai e prin preajma. Nu mai gasim inca 3? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, nimeni nu se mai joaca cu mine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:22 AM |
|