![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tare e avatarul, Pink! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Prin regat, circula zvonul ca raposatul Mamoru era putin afemeiat. Dar cum sa ii reprosezi asta, cand vezi fustitele astea scurte ale fetelor si picioarele interminabile? Pe de alta parte, frumuseta rapitoare a lui Mamoru este incontestabila. Deci multe scandaluri astfel s-au iscat. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tiana/S Jupiter, se stie ca tu erai mai tot timpul cu capul in nori dupa vre'un baiat, nu cumva ai avut ceva de-a face cu sagetile?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lilisor/Sailor Marte, nu cumva tu care te joci cu puterea focului ai aruncat sagetile in bietul Mamoru? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As fi foarte dzamagita. Credeam ca daca va dezvalui puterile voastre magice o sa le folositi in scopuri bune, nu rele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sunt de-a dreptul indignata de cele intamplate, fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Eu nu!
Ce castigam din asta? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Poate pentru ca vroiai sa te mariti de tanara? Si l-ai ales tocmai pe Mamoru care o iubea pe Usagi.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, dar cineva tot a vrut sa ne dezbine!
Eu ma relaxez prin meditatiile de la templu, nu as face niciodata rau cuiva inocent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Fetelor ,cineva baga zazanie intre noi!
Pana una alta ma duc sa pregatesc cele necesare pentru cinstirea memoriei lui Mamoru. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dragelor, mie nu-mi miroase deloc a bine situatia asta. Avem printre noi doua suflete vandute, care l-au ucis pe Mamoru din cine stie ce motiv obscur. Mergand pe intuitie, Lilisor mi se pare prima suspecta.
|
|
|
![]()
|
|
Si eu tot pe Lilisor o consider principala suspecta. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oare ?
Dar unde este Suprix? Ma iau cu vorba ,si am atata treaba,of ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:51 AM |
|