![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi doua v-ati aliat impotriva mea cumva? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa nu se inchida votarea pana maine, ca daca mai crede cineva in mafioate, vreau sa se stie ca mi's cetatean cinstit si nu umblu eu cu fapte dubioase pe la Mamoru.
Eu votez Pink si cred ca Teo e nevinovata tura asta. Ramane de vazut cu Book si Szi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. Am avut putina treaba.
Votarea este inca deschisa? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bineinteles Book!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Intreb pentru ca vazui ca ati zis de ora 10.
Nu stiu ce sa zic, Lilisor nu imi pare neaparat mafiot. De Szi nu stiu ce sa zic. Teo si Tiana nu prea sunt pe faza... Deocamdata votez Tiana, dar daca se prelungeste termenul ma mai gandesc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara,intrai si eu val vartej,ca am avut muulta treaba si un laptop bulit!
Book ,da ce ai cu fetele cinstite ,bre,ca eu toata ziua am facut de mancare,am facut curatenie, cum sa omor eu asa un barbat frumos . (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Eu votez... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Szi |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
A mai ramas Teo de votat, dar ea nu cred ca mai intra in seara asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Eu zic sa asteptam pana maine dimineata sa voteze si ea.
Tiana dar tu ce-ai cu Szi? Votez si eu din instinct... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) In afara de tine Szi si Pink mi se par cam suspecte... De fapt si Teo... Nu stiu ce sa zic... Sper sa fie corect instinctul meu avand in vedere recenta reincarnare. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma duc la culcare, mai vorbim maine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu votez Luna - Pink
Recunosc, nu prea am de ce anume sa ma leg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , insa ma iau dupa instinct (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca momentan suntem la egalitate eu cu Pink. Eu trebuie sa plec la tara acusi... si sugerez sa nu ma votati, ca scoateti un om nevinovat degeaba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Eu tind sa cred in cuplul de mafioate Pink-Szi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
O zi faina in continuare! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu imi mentin votul. va sugerez sa va hotarati mai repede si sa incercam sa terminam jocul pana diseara. Eu maine nu voi putea juca, voi fi plecata din localitate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:00 PM |
|