![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Deci cineva trebuie sa-si schimbe votul?
Eu ma mai uit in urma, sa vedem daca ginesc mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Se pare ca pisicuta Luna (Pink) mi-a dezvaluit ca ne poate salva datorita puterilor ei latente. Hmmm, o pisica vorbitoare, nu stiu ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Crima pare sa fie una pasionala (Mamoru a fost ucis de 10 sageti inflacarate otravite), asa ca Sailor Marte (Lilisor) ar fi putut sa-l omoare (cum ea este innebunita dupa baieti si stapaneste focul). Aceasta chiar recunoaste ca a fost indragostita de el. E posibil ca Mamoru sa ma fi inselat??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt indurerata de moartea iubitului meu si presimt ca eu voi urma. Politista nu a aflat nimic? O pereche ar putea fi Lilisor-Teo, care parca isi iau apararea una-alteia. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) This post has been edited by bookaholic: Aug 13 2009, 10:26 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Contabilizand pana acum situatia:
- 2 voturi pentru Lilisor aka Sailor Marte de la Szimcsi si Pink; - 2 voturi pt. Pink aka pisicuta Luna de la Lilisor si Teo; - 1 vot pt. Szimcsi aka Sailor Venus de la Tiana; - 1 vot pt. Tiana aka Sailor Jupiter de la Book. Situatia pare involburata si luptatoarele se acuza intre ele, uitand de prietenia dintre ele si scopul final. Oare cine a reusit sa bage marul discordiei intre fete? Singura nevizata pana acum pare sa fie Sailor Moon, devastata de moartea iubitului din vietile anterioare, Mamoru. Cineva trebuie sa isi schimbe votul! Acuzatele sunt invitate la tribuna sa isi sustina pledoariile cat mai convingator. This post has been edited by Cindy: Aug 13 2009, 10:42 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O lasam balta? Nu va place povestea, nu mai aveti chef sau...? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Abia am venit in regat dupa ce am avut de rezolvat niste treburi. Eu imi mentin votul.
Cineva trebuie sa schimbe votul. Eu personal mi-l mentin. Cred ca Lilisor e vinovata avand in vedere puterile ei de a se juca atat de frumos cu focul, asa cum am spus de indata ce am aflat de moartea lui Mamoru. Faceti o mare greseala eliminandu-ma deoarece eu sunt cea care v-a destainuit faptul ca aveti puteri magice si cea care v-a adunat sa lucrati impotriva raului. Altfel, ati fi ramas oameni obisnuiti (lucru care ar fi fost de preferat pentru infractoarea ce l-a matrasit pe bietul domn). Mirosul meu de pisica experimentata este cu siguranta foarte fin. Teo nu a prea dat pe aici, ceea ce ma face sa cred ca se ascunde. O alta potentiala infractoare dar ea se indeletniceste cu apa si proprietatile ei si cum Mamoru n-a murit in apa... |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ca persoana reala am fost indragostita de Mamoru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cat despre uciderea lui cu sageti nu am avut nici o legatura pentru ca v-am zis, sailor marte e stapana pe temperamentul ei si ar fi nedemn pentru o preoteasa de templu sa faca asa ceva.
Si chiar tu Pink ai zis ca esti o pisica experimentata, deci puteai face asta in asa fel incat sa te poti ascunde. Nu ii iau apararea, ci pur simplu tura asta nu cred ca e vinovata Teo. Singurele mele banuieli sunt Szi si Pink! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pentru ca vad ca jocul s-a blocat, devotez Tiana si votez Lilisor. Sper sa nu ma insel dar Lilisor imi da din ce in ce mai mult de banuit, desi la inceput n-as fi crezut-o mafiot. Sa vedem... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, crede-ma ca nu-s! Ma agit ca vad ca nimeni altcineva nu se agita! Ceilalti daca au scris 3 mesaje in total! Si daca te iei dupa Pink si Szi care mie momentan mi se par mafiotii, atunci nu-i de bine! Nu ai observat ca au scris din prima ca eu is vinovata si gata, altceva nu mai este?
This post has been edited by Lilisor: Aug 13 2009, 07:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Au vrut Mafie si acuma nu le prinzi nici moarte... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mirosul meu de pisica experimentata este cu siguranta foarte fin. Ce tare e prop. asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca in melodia aia de pe timpuri: "mirosul meu de....pisica experimentata...nu ma-nsala, nu ma-nsala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu as vrea sa inchid votarile la 10, deci peste o ora. Daca vreti sa schimbati ceva, acum este momentul. Mai cititi scenariul (desi poate indiciile nu sunt foarte evidente), postarile si gata, veti linsa pe cineva in seara asta. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off... in conditiile astea atunci bine, mi-s doctor, desi nu cred ca este vreo diferenta ca nu mai e nimeni prin preajma, dar macar sa ramana pentru posteritate si sa incerce sa gaseasca adevaratii mafioti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:52 PM |
|