![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba eu te inteleg. Asta am zis si mai sus, daca am scris mult, nu inseamna ca-s vinovata! Dar hei, daca a trebuit sa ma decopar din prima zi, asta este! Tot mai avem o sansa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si ca sa imi duc ideea pana la capat, cred ca perechea ei e Tiana. Asa ca doctore, ai grija la noapte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma descurc, nu-i problema!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asa si ca sa revin: maine plec la Brasov, cel mai devreme voi avea acces la net sambata seara. Nu stiu cum sa procedam in acest caz, ca vad ca se lungeste al naibii jocul. Deci, ori il punem pe hold pana sambata, ori ma inlocuieste cineva. Cel mai probabil Maat, ca ea ar mai fi pe aici. Sau poate apare Surprix.
Sa imi spuneti cum credeti ca e mai bine in urmatoarele minute, ca ma bag in pat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindy, te rog sa te abtii de la comentarii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu ai voie decat sa povestesti, nu sa emiti pareri referitoare la stilul de joc. Szi, de ce nu? Atat timp cat este constructiv. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Privesc din exterior si pot fi obiectiva. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu o sa cam muncesc weekendul asta dar nu toata ziua. Deci o sa ajung la joc.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare. Ce intorsatura de situatie. Eu nu am putut sa intru un timp, am avut treaba.
Teo si Tiana au disparut? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Lilisor, si eu m-am agitat mai devreme, dar nu te-am votat pentru ca te-ai agitat, doar incepuse se mi se para ca vrei sa te scoti. Alte perechi posibile mi se par Szi-Tiana, Pink-Szi (desi Szi a votat-o pe Pink mi s-a parut ca a fost oarecum fortata de situatie...). Teo cu cine ar putea fi? Teo-Tiana mi se pare cea mai improbabila pereche avand in vedere ca nu prea au fost deloc pe faza. Ar fi culmea sa ne pacaleasca. Devotez Lilisor, votez Szimcsi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo nu intra seara din cate tin eu minte, deci ziua e sansa noastra sa o prindem pe fir!
Szi, la ce viteza de postare e pe aici, nu stiu daca ar fi vreo problema sa asteptam pana sambata. Pe de alta parte poate abia le-a venit cheful la fete (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
Atunci ramane pe sambata. Daca vreti, Daca nu, imi gasiti un inlocuitor. Va pup, noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Situatia s-a rasturnat in felul urmator:
- 3 voturi pt. Pink de la Lilisor, Teo si Szimcsi; - 2 voturi pt. Szimcsi de la Book si Tiana; - 1 vot pt. Lilisor de la Pink. Pink, iti mentii votul? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:26 AM |
|