![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cindy, lasa oamnii in pace (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Nu vezi ca Pink nu crede ca sunt doctor? Lasa asa, ca dupa aia nu mai are pe cine sa voteze!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Im back!
Nu am avut ocazia mai devreme dar acum zic ca nu sant vinovata ,Szi nu fac pereche cu nimeni ! Aseara am reusit sa va citesc (eram in deplasare) si pe cand sa raspund a plecat internetuuuuu. Pana la urma continuam sambata? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
În sfârşit am reuşit să rezolv situaţia cu RDS-ul. Au nişte baze de date... vai de mama lor. Trebuie să te duci lunar cu chitanţa la casierie. Ce am pierdut?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma mai gandesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Surprix, te-am inlocuit tura asta cu Book, altfel nu puteam sa continuam jocul.
Pink, gandeste-te bine, pana acum ai 3 voturi, cele mai multe. Maine dimineata chiar inchid! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai n-o sa votez doctorul.
Schimb votul: Szi. Si motivul: pentru ca a votat/acuzat acolo unde a facut-o majoritatea. Mai intai cu Lilisor si mai apoi cu mine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca Teo este si ea undeva in aceasi echipa dar nu a avut timp sa joace. A, si inca ceva: mi se pare ca jocul se lungeste prea mult. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Unele dintre noi au jucat si altele nu. Daca o tinem asa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Ok. Îmi cer scuze pentru neplăcerile cauzate. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Situatie inedita: 3 voturi pentru Pink, 3 voturi pentru Szimcsi, egalitate!! Cineva trebuie sa isi modifice votul.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi normal, ca doar Pink nu o sa se voteze singura afara! Era de asteptat. Si tin sa te contrazic Pink, Szi a fost prima care m-a aratat cu degetul si apoi ai venit si tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Poate nu a fost prea pe faza pisicuta Luna...
So, cine isi rectifica votul??? Cititi bine inainte. (Sau cum altfel se procedeaza in situatia asta? astept sugestii daca aveti) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:44 AM |
|