![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
stralucitoarelor va pupa fata, si iu leitar
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atentiune Atentiune....mi-a "parvenit" o scrisoare hanonima care suna cam periculos ashea:
"Multi se dau periculosi ca pun ei mana pe mine Da-mi merge capu bine cu ei ma joc teatru bine C-am relatii-n lumea-ntreaga Degeaba ma alearga Momentan eu sunt pe-afara ca ma plictiseam in tara Va dati smecheri peste noapte si-ati uitat Ca tot eu v-am antrenat Nimeni n-o sa-mi ia locul aici o sa raman Peste tot numarul unu voi fi jupan" Oare de la cine o fi? Cin se tine de magarii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
V-ati prostit de tot. Uite si de la mine: Fara numar, fara numar, fara numaaaaar! Io's Sorinela Furtuna, Manelista cea mai buna, Gagicara cea mai tare, Cea mai tare din parcaaare... M-o lasat iubituuu, Adrian cel micuuuu, O sa-l las si io Si'l iau la mistooo! Sunt Sorinela cea buna, Cand apar sunt o furtuna, Mi-am gasit amant belea, Sa ma joace toata noaptea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Haolica fermecatoarelor, da ce glas de porumbele aveti!
Ma unge la sufletel versele voastre, pupava-si io guritele voastre (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu esti alba ca zapada
Te iubeste toata strada,te iubeste toata strada. Eu sunt negru ca piperu Ma iubeste cartieru,ma iubeste cartieru. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haules, auriteloooor !! Ce faceti, fa? Ni la ele ce se gioaca ..
Stati, fa, ca aparui si eu ca asa m-am spetit sa sa-i ridic la vecina sourum pan ala cer sa se faleasca-n sat sa-si vanda apararatele de haer conditionat, fa, sa faca parai... Stati ca viu si eu la dat din tate si din burice cu voi .. ihaaa... This post has been edited by scorpirescu: May 27 2009, 03:47 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Banii meeeeeeeeeeei! Banii meeeeeeeeeeeei!
Sa moara dusmanii meeeeeeeeeei Sa moara si sa disparaaaaaaa Cin'are pa mine boalaaaaaaaaaa! Pana la ce ora tine ziua asta? 11 noaptea? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Aaaa... Adica pana diseara la 11? Eu sunt de acord. Acum am ceva treaba asa ca ma intorc mai tarziu..
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca poti tu da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hailelelele Hailelele Diamanta castiga cu piesa ei care este cea mai frumoasa mai mai hailelelle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Minunatelor, ne vedem la repetitii in doua ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si-am plecaaaaaaaaaaaaaat si-am plecaaaaaaaaaaaaaaat Catre albul meu palaaaaaaaaaat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:41 PM |
|