![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, n-am inteles nimic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma duc acasa. Ne vedem mai tarziu la tras de cozi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa trec pe la bunica lui Rozi sa-mi dea ultimile manele aparute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-am pupat pe portofel. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu Bastanu' ma numesc
Imparatu' tiganesc Si-am venit sa va distrez Cu tot neamu tiganesc! Hopa dilidililei sa joace fetele! Hopa dilidililei sa joace fustele! Ma dusei la fata popii S-o sarut. Manca-i-as ochii! Da cand s-o sarut mai bine Hop si popa langa mine! De necaz si de rusine Am sarit intr-o gradina In gradina cu urzici Imi facui curu basici! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Manelistele care este ele se pitira pe dupa fuste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scoala Balalau din pat -Nu pot mama ca sunt beat Am baut fara masura Mi-e rau de la bautura Haida haida Balalau Nu mai bea baiatu meu Haida Haida Balalau Pupa-ma ca-mi vine rau 13.00 - copilul manelist se trezeste. se uita la ceasu’ digital si zice in gand “la dracu cand s-a facut 3?? 13:00:01 - ii scrie mesaj lu piranda lui:”esti soarele meu fah” 14:00 - termina de scris mesaju 14.15 - se duce la baie, se spala pana la brau in lighean si isi da cu o tona de gel in cap peste gelul de ieri…sa se fixeze mai bine freza 14:45 - asculta salam-”cati bani fac eu dimineata” 14:50 - ii vine o idee-desi e greu de crezut- referitor la manea 15:00 - iese afara, se duce la magazin, vede un EMO kid, il bate ii ia toti banii ..he makes him cry =)) 15:15 - e mandru de reusita. acum e un smecher si mor toti dusmanii lui 15:30 - sta pe mess (avatar-poza gagica, status-”Si cand mor am valoare la sicriu fac buzunare sa vada dusmanii bine ca-mi iau banii dupa mine de-ar fi cum gandesc dusmanii m-ar dezgropa sa-mi ia banii daca prind unu ca sapa il trag dupa mine-n groapa”) 15:40 - da massuri :”vand curele gucci-10 lei si tricouri armani-20 lei originale” 16:00 - ca sa-i treaca timpul… dupa mass se uita la taraf tv si mananca felul de mancare preferat : sufleu de fasole 16:30 - se desparte cu greu din fata tvului si se duce in oras sa caute un ghiul nou.colectia e intregita 17:00 - o invita pe piranda la o cina romantica 17:15 - ajungand cu piranda la shaormeria de la colt pe ritmurile manelei proaspat inregistrata cu telefonul, adulmeca mirosul si se intorc acasa.piranda e in extaz 18:00 - sta cu baietii la o samantza in fata blocului cu manele rasunand din portbagaj-ul unei dacii 1310 tunate 18:15 - poza de hi5 langa dacie…sa vada lumea ca el e al mai mare baro$an dintre baro$ani 20:00 - acasa. incearca un tatuaj pe bratz cu markerul sa para ca e gigi duru 20:15 - e pe punctul de plecare spre “hanul drumetzului” 20:30 - se da cu o de tole` marca perferata : D()()|_$$EEE j Gabo$$ 21:00 - se duce la lautari cu verzishori in buzunar… (bancnote de un leu)…da dedicatii pt bruneta focoasa din coltul din dreapta 21:10 - o agata pe bruneta :”hei papushee te fac un dans?” 21:15 - bruneta…total impresionata de miscarile ample din burta ale individului se lasa condusa de catre acesta acasa la ea, fireste pe ritmurile manelei ce rasuna neclar de pe telefon 21:30 - in drum barosanul isi demonstreaza barbatia omorand un caine 21:30:02 - haladita deloc impresionata se enerveaza si pleaca. 21:35 - “face-ar-ai spume faaa ca nu te misti din locu asta!!!” o baga in scara blocului si o violeaza pe ritmurile manelei “Pe la spate” …. multumit de prestatia sa de 2 minute se duce acasa ascultand la acelasi telefon… “Am dat o spargere”… 22:00 - ajunge acasa 22:00:01 - deschide tvul pe Acasa (ruleaza “inima da tigan”)-observa cu stupoare ca Medalion e ucis…inspaimantat schimba postul ….taraf tv-clipul “vine mascatii dupa mine” 22:05 - un zgomot puternic se instaleaza in casa..carpeta cu “rapirea din serai” se cutremura pe perete–>intra garda 22:30 - jupanul e bagat la zbup… pe viitor - familia nu l viziteaza, piranda isi reface viata cu alt hapciupalitic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, nu m-am ascuns dupa fuste. Abia ce am ajuns la hapatmament. Mi-am parcat matizul Aseis alb perlat cu accesorii aurii pe 3 trei locuri de parcare la niste fraieri de aici care este. N-ai loc de fraieri, frate, cine se crede ... sa moara cauciucile lor.
Ce facem, fa.. ne certam numa noi .. ca nu mai vaz nici un paduche de la altu pe aici? This post has been edited by scorpirescu: May 27 2009, 06:41 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa fa ca nu'ti spuneam la tine ca te chitesti, in tine ma bazez io sa ma cert pi aicisea in din alea cum se numesc ele, gargare de gura ca sa videm care este vocea mai mistoaca. Suntem pe sistem fa, numa noi ca de fiecare data ca suntem cashto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu matiz umbli fa in loc sa-ti tragi si tu mercedese din astea la moda (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, imi cer scuze, acum am ajuns la computer. O sa scriu la bar ce s-a intamplat, cert e ca am una bucata pisicuta langa mine, in grija pana maine...
Caa sa-mi intru in rol (apropo, funny tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Dolcea de mine va spune haules baules si manca-v-as io pă voi de ezmeralde ce sunteti! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, fa, nu te lega de mercedesul meu pitic seria 7. Zi mai bine ce-ai facut ieri intre orele 23-06. Vrei sa-mi bagi piedici si sa-mi legi noduri sa-mi iei locul de regina neincornorata a manelelor?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eram cu barba'tu fa, se vaicarea la mine ca l'ai dat afara pe usa asa imi esti ha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io i'am spus ca sub fustele mele de manelista diamanta care este eu nu intra pui de arab care este el Said dar asa ce insista... Ce ii facusi fa de era asa speriat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt prin zona dar am ceva musafiri asa ca nu prea pot fi pe faza.
Dar am incredere in pirande ca vor vota pe shacaretele cele mai hafoane ca sa iasa din concurs si ca vor tine cont de talentul meu indubitabil de compus cele mai bune sisteme de manele |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa care te bagi peste barbatii himaginari a lu alotora, ai ceva sa-mi spui? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:46 AM |
|