![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Viata mea si fata mea
Sunt tot ce am pe lumeeeeeee Pentru fata eu muncesc Si viata mi-o daruiesc Lumeeeeeeee. lumeeeeeeee ce sa fac eu oareeeeeeee Sunt sarac si sunt flamand Macar am valoareeeeeee Se roaga dusmanii mei S-aiba fata ca a mea Dar ca ea nu-i nimenea Pe lumeeeeeeeeeeeeeee! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ma, nu giucam? Hai, cine-i mafiotu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Tu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jucam noi ca deobicei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum nu e stripper in joc io propun politistul sa spuna care e ce a aflat si doctorul sa taca chitic si sa'l salveze si ete asa taiem de pe lista cate ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In 7 pe care sa'l suspectezi mai tare, ca vaz ca majoritatea si'au ascuns vocile si gargarisesc pe dupa colturi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba poate tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kary, unde ai gasit chestia aia? Sa nu-mi spui ca ai fost inspirata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu jucati, bre? Hai sa jucaaaaaaaaaaaaaaaaam! Hai sa jucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica sa nu stiu io ce face neamu meu manelist care este el (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu stiu ce fac manelistele astea fratioare, ca io mi'am ascutit gatu cu niste lamaie ( am vazut io la tv la astia smecherii ce canta lalalalaie din aia opireta sau cum se numeste ele ) si acu ma uit pe niste foi acilea de'a lu nenea Eminescu sa compun si eu o manea cu inspiratia care este de la el mai Luceafare luceafare Shi stai acolo pi sher Hai vino vino la mine Hai vino lusheafare Sa ne iubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai tu ca s-a inchide votarea imediat. Mafioate dezertoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da-mi o noapte nebuna
Da-mi doar o noapte impreuna Da-mi ceva ce doar ce tu ai sa-mi dai Da-mi iubirea ta si umple-mi noaptea cu ea Te iubeeeeeeeeeeeeesc! Da te iubeeeeeeeesc! Hai la mine-n mercedeeeeeeees Sa te plimb pan' la Olimp Langa mine sa te siiiiimt. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pirandelor, rogu-va sa ma scuzati bre'. Piranda cea mica, fiica Craiesei din Albesti e la masa.
Fuseram si vazuram niste circari. Mirifico, cin' ti-o fi trimis scrisoarea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:57 AM |
|