IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

43 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online partea a V-a
angeldust
post May 27 2009, 08:43 PM
Post #81

Musafir

Shacaretelor acilea sunt

Diamanto io cred ca tu esti mafioata cu scorpireasca
Ca mai intai ea a incercat sa afle doctoru acum tu politistu. Pai cum? Daca nu a murit nima inseamna ca mafiotii stiu cine ii doctoru nu? Si daca politistu nu a aflat nimic sigur e cam riscant.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 27 2009, 08:47 PM
Post #82

Musafir

Teo primele 4 versuri nu sunt ale lui Adrian Enache? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu e manea eu asa stiu

Sau avem intrusi printre noi ha , care esti mai, care umbli cu cioara vopsita (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Anjeleasca acu te faci tu ca nu stii ca manelistele este contra desconpirarii doctorului pentru ca el poate a salvat alta manelista care este (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Si politistul daca il aflam care e baiu? Ca daca io as fi mafioata si doctorul l'ar salva ce as putea sa'i fac cand stripper nu se exista

A lu Anjeleasca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Tocmai daca ma simteam mafioata as fi tacut chitic de frica sa nu fac in izmene ca ar putea sti politistul ceva. E grele in mahala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 27 2009, 08:54 PM
Post #83

Musafir

Mda, Angel cred ca ii cam mafiot ... Avand in vedere ca nu este striper politistul stie ceva sigur.
Si numai mie mi s-a parut ca vrei sa insinuezi ca ai fi doctor? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sau ce ii cu scrisoarea anonima ca n-am priceput?

+Quote Post
kary_pink
post May 27 2009, 09:03 PM
Post #84

Musafir

Book abia a spus ceva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Lexie si ea...Si nici cu Roxa nu mi'e rusine

+Quote Post
scorpirescu
post May 27 2009, 09:08 PM
Post #85

Musafir

Chinte pauza...
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 27 2009, 09:10 PM
Post #86

Musafir

Eu si uitasem ca joaca si Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma chinuiam acu sa-mi dau seama care e al 7 lea jucator...

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 09:41 PM
Post #87

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt acilisea, pralea!
Eu credeam ca ati votat toate, sunt doar eu pe dinafara. Cand colo, neica nimeni.
Pai nu se inchide votarea in 20 de minute? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 27 2009, 09:45 PM
Post #88

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu. Se inchide la ora 11 maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Da, Adrian Enache este (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca asta mi-a venit in cap...

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 09:52 PM
Post #89

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ooofff... Pai eu nu stiu daca ma trezesc asa devreme. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci... votez de acum... votez Roxana.

+Quote Post
Lexie
post May 27 2009, 09:53 PM
Post #90

Musafir

Mai, eu n-am ochi decat pentru pisica, mi-i asa de teama sa nu se duca si asta ca's numai cu ochii pe ea. Maine dimineata promit sa ma concentrez si sa votez in timp util, dar in seara asta va rog tare mult sa ma scuzati. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa mai arunc o privire, oricum, dar activa nu stiu cat pot fi.

+Quote Post

43 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:45 AM