![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shacaretelor acilea sunt
Diamanto io cred ca tu esti mafioata cu scorpireasca Ca mai intai ea a incercat sa afle doctoru acum tu politistu. Pai cum? Daca nu a murit nima inseamna ca mafiotii stiu cine ii doctoru nu? Si daca politistu nu a aflat nimic sigur e cam riscant. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo primele 4 versuri nu sunt ale lui Adrian Enache? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu e manea eu asa stiu
Sau avem intrusi printre noi ha , care esti mai, care umbli cu cioara vopsita (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Anjeleasca acu te faci tu ca nu stii ca manelistele este contra desconpirarii doctorului pentru ca el poate a salvat alta manelista care este (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si politistul daca il aflam care e baiu? Ca daca io as fi mafioata si doctorul l'ar salva ce as putea sa'i fac cand stripper nu se exista A lu Anjeleasca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tocmai daca ma simteam mafioata as fi tacut chitic de frica sa nu fac in izmene ca ar putea sti politistul ceva. E grele in mahala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, Angel cred ca ii cam mafiot ... Avand in vedere ca nu este striper politistul stie ceva sigur.
Si numai mie mi s-a parut ca vrei sa insinuezi ca ai fi doctor? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sau ce ii cu scrisoarea anonima ca n-am priceput? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book abia a spus ceva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Lexie si ea...Si nici cu Roxa nu mi'e rusine
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte pauza...
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu si uitasem ca joaca si Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma chinuiam acu sa-mi dau seama care e al 7 lea jucator...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt acilisea, pralea!
Eu credeam ca ati votat toate, sunt doar eu pe dinafara. Cand colo, neica nimeni. Pai nu se inchide votarea in 20 de minute? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu. Se inchide la ora 11 maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da, Adrian Enache este (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca asta mi-a venit in cap... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ooofff... Pai eu nu stiu daca ma trezesc asa devreme. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci... votez de acum... votez Roxana. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu n-am ochi decat pentru pisica, mi-i asa de teama sa nu se duca si asta ca's numai cu ochii pe ea. Maine dimineata promit sa ma concentrez si sa votez in timp util, dar in seara asta va rog tare mult sa ma scuzati. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa mai arunc o privire, oricum, dar activa nu stiu cat pot fi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:45 AM |
|